Over ons:

info@ikwordmama.nl

Ikwordmama.nl is een webwinkel voor alle baby- en zwangerschapsproducten. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de producten van de aantrekkelijkste baby- en zwangerschapsmerken, hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten.

Ons aanbod

Ikwordmama.nl is uniek in zijn soort omdat wij de aantrekkelijkste baby- en zwangerschapsmerken aanbieden met een constant geactualiseerd aanbod. Zodra nieuwe producten beschikbaar zijn van merken zijn wij de eerste die het aanbieden. Als u voor onze merken kiest, bent u verzekerd van producten van superieure kwaliteit, ontworpen met de behoeften van u en uw baby in gedachten. De producten van onder meer AVENT, Medela, Difrax, Maxi Cosi, Quinny, en nog vele anderen dragen, dankzij uitgebreid onderzoek en klinische testen, bij aan het welzijn van uw baby en bieden u flexibiliteit bij de zorg voor uw opgroeiende baby.

Deze producten van superieure kwaliteit helpen u bij de keuzes die u maakt, of u nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert. Naarmate uw baby groter wordt, kunnen de producten dankzij hun uitwisselbare ontwerp worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw kindje.

Professioneel advies vanuit de geboortezorg

Kraamzorg Mama is een strategische partner van Ikwordmama.nl. Naast het verlenen van professionele kraamzorg, zijn deze gediplomeerde kraamverzorgenden en zorgconsulenten zeer nauw betrokken bij de selectie van veilige moeder en kind producten die worden aangeboden door ikwordmama.nl.

Hierdoor kunnen wij onze klanten net iets beter van dienst zijn en laten wij hen op een professionele wijze kennismaken met verschillende zwangerschaps- en geboorte gerelateerde producten.

Vragen

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bedrijfsgegevens

ikwordmama.nl B.V.
Laan van Waalhaven 92
2497 GP Den Haag
KvK: 73800171
BTW-nummer: NL.8596.68.496.B01