Al meer dan 20 jaar staat Angelcare vooraan in de gedachten van ouders en bepaalt het de norm in 's werelds beste babyartikelen.

Angelcare MISSIE

Ouders gemoedsrust geven terwijl ze hun kinderen helpen opbloeien en het vertrouwen geven om diep adem te halen, te ontspannen en te genieten van elk moment van hun nieuwe leven.

Wat is Angelcare beweging technologie?

Bewegingssensor

Veilige, contactloze technologie

Omdat de Bewegingssensor wordt geplaatst onder de matras van uw baby, raakt geen enkel onderdeel van de monitor hem aan. U kunt er zeker van zijn dat uw baby veilig slaapt omdat de pad niet kan worden aangeraakt, verwijderd of verplaatst door uw baby.

Eenmalige installatietechnologie

De Bewegingssensor moet onder de matras van het kinderbedje op een stevige oppervlakte worden geplaatst. Zodra de kinderkamer unit wordt aangezet, begint de monitor de beweging te volgen en gaat pas af als er gedurende 20 seconden geen beweging wordt waargenomen. De Bewegingssensor is volledig aanpasbaar. Dit betekent dat u het gevoeligheidsniveau kunt aanpassen aan uw baby en de kinderkamer en het aantal valse alarmen kunt verminderen.

Kinderkamer unit met camera

Emissiearme technologie

De sensor Pad communiceert met de Nursery Unit door middel van een lage-emissie transmissie. Dit is vergelijkbaar met de Bluetooth hoofdtelefoonverbinding van een mobiele telefoon. Als u een magnetron, een WiFi-router, een mobiele telefoon of een digitale wekker gebruikt, dan bent u al bekend met radiogolven die worden uitgezonden door deze apparaten.

Angelcare Baby Monitors zijn apparaten die niet-ioniserende straling uitzenden. Dat betekent dat het omgezet wordt in een klein beetje warmte wanneer het in contact komt met een voorwerp. U hoeft zich echter geen zorgen te maken: deze hoeveelheid warmte is zo klein dat het niet eens meetbaar is.

Maak u geen zorgen, uw baby wordt veilig in de gaten gehouden.

Ouder "Unit"

Beveiligde transmissie

Maakt u zich zorgen dat babyfoons gemakkelijk kunnen worden gehackt, dat hun videostreams worden gecompromitteerd en dat enge stemmen over de tweewegsfuncties komen en dingen tegen baby's schreeuwen in het donker?

Onze 2,4 GHz FHSS is gecodeerd, wat betekent dat zelfs als iemand anders een apparaat gebruikt dat op dezelfde frequentie werkt als uw Angelcare-monitor, die persoon niet kan zien of horen wat de babyfoon opneemt en uitzendt.

U kunt zich ontspannen omdat u weet dat niemand uw baby kan zien of horen.

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.

Angelcare badzorg

Angelcare baby badzitje

Angelcare®'s Baby Badzitje is geliefd bij baby's en aanbevolen door ouders over de hele wereld! De badsteun is ergonomisch ontworpen om de baby veilig vast te houden, zodat de ouders hun handen vrij hebben om te genieten van deze tijd samen met hun kleintje.

Bekijk de catalogus

Angelcare badring

Zodra baby's rechtop beginnen te zitten en tussen de 6 en 10 maanden oud zijn, is de Angelcare® Baby Badring de perfecte oplossing voor badtijd. Gemaakt van lichtgewicht, duurzaam plastic, zorgt het badzitje ervoor dat baby comfortabel en ondersteund wordt terwijl hij vrij is om te ontdekken en te spelen. Het slimme, ergonomische ontwerp heeft gaatjes om gemakkelijk af te spoelen en extra sterke zuignappen voor een uitstekende stabiliteit.

Bekijk de catalogus

Angelcare baby badzit je fit

Angelcare®'s Baby Badzitje Fit is doordacht ontworpen om baby's een comfortabele, geruststellende bad-ervaring te bieden. Perfect vanaf de geboorte tot 6 maanden oud of 9 kg (20 lbs), je kleintje wordt zachtjes gewiegd door onze ergonomische vorm zodat ouders hun handen vrij hebben om te wassen en te spelen.

Bekijk de catalogus