LIVE. OPEN. INNOVATIE
Babymoov: Ons innovatieproces en onze waarden
Innovatie is ALTIJD de drijvende kracht van Babymoov, met jaarlijkse een investering van meer dan 1 miljoen in onderzoek en ontwikkeling. De Babymoov identiteit en aanpak combineert een reeks van test door middel van pro-actieve workshops met ouders en hun kinderen om ervoor te zorgen dat al onze producten zijn ontworpen met de optimale gebruiksgemak, materialen, betaalbaarheid. Wij geloven in kwaliteit, eerlijke en unieke (op)voedingsoplossingen die de ontwikkeling van het kind bevorderen en het leven een beetje eenvoudiger maken!
Babymoov ontwerpproces
Observatie Projecten
Babymoov geeft altijd prioriteit aan de samenwerking met ouders om te kunnen observeren, begrijpen en analyseren wat de echte behoeften van het gezinsleven zijn. Enthousisaste ouders die zich vrijwillig hebben opgegeven voor het onderzoeksproject kregen GoPro-camera's om te dragen tijdens hun dagelijkse leven en tijdens de belangrijkste interactiemomenten - voeding, badtijd, bedtijd enz. Precies op deze wijze is het Babymoov het Aquanest babybadje tot stand gekomen! Voor badtijd ligt natuurlijk de focus op de temperatuur van het water. Niet alleen 'niet te heet', maar ook warm genoeg om de baby het niet koud te laten krijgen. Daarom heeft Babymoov het eerste babybadje ontwikkeld dat het water minimaal 10 minuten op de veiligste temperatuur houdt!
Levenslange Garantie babyprodukten | Babymoov®
Levenslange garantie van Babymoov
Mijn producten aanmelden voor levenslange garantie

Vanaf de aankoopdatum, en/of afhaaldatum in de winkel, beschikt u over 2 maanden om uw product aan te melden voor levenslange garantie. Instructie voor de aanmelding vindt u hier: https://babymoov.be/nl/pages/garantie-a-vie

Wanneer geldt deze levenslange garantie?

De levenslange garantie gaat in na het verloop van de wettelijke garantie van 2 jaar en begint dus te lopen op de dag nadat het aangekochte goed twee jaar oud is.

Tijdens de eerste twee jaar is je product gedekt door de wettelijke garantie van 2 jaar die wordt toegepast op vertoon van een aankoopbewijs, zonder voorafgaande registratie. Ben je vergeten je te registreren voor de levenslange garantie, weet dan dat je product dus toch gedurende twee jaar gedekt is!

Wat dekt de levenslange garantie? De garantie is van toepassing op voorwaarde dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing, in geval van elektrische of elektronische werkingsstoringen en bij defecte onderdelen.

Wat dekt de levenslange garantie niet?

De garantie geldt niet voor verbruiksmaterialen (fopspenen, spenen, flessenborstels, batterijen ...). Ze dekt geen beschadigingen veroorzaakt door een verkeerd gebruik van het materiaal, een slecht onderhoud, breuk, schade ten gevolge van een ongeval of een val, geen normale slijtage, verlies of diefstal. Babymoov biedt voor zover mogelijk uit hoofde van die garantie een herstelling of vervanging van het artikel of product aan wanneer de gebreken onherstelbaar zijn.

Produkten uitgezonderd van de levenslange garantie : Twist-, Kozii- en Foodii-artikelen, tweedehands artikelen, herverpakte produkten."

Dit is een korte samenvatting van de volledige garantievoorwaarden van Babymoov en aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden. De volledige tekst kunt u nalezen op https://babymoov.be/nl/pages/garantie-a-vie.

Nutribaby(+) 5-in-1 voedselbereidingsmachine

De prijswinnende Nutribaby(+) is de enige voedselbereidingsoplossing op de markt die 5-in-1 kookfuncties biedt, waaronder een stoomoven met grote capaciteit en een blender die dubbel kan worden gebruikt om babyflesjes te steriliseren, bereide maaltijden opnieuw op te warmen en te ontdooien en nog veel meer. Nutribaby(+) beschikt ook over een kookvaatje in de basis van de stoompan waar u peulvruchten, haver, pasta en andere granen kunt koken. Voor baby's/gezinnen met allergieën:Dankzij Nutribaby(+) kunnen gezonde maaltijden gemakkelijk vanaf het begin worden bereid, wat ouders de mogelijkheid geeft om precies te weten wat er in hun eten gaat, in plaats van kant-en-klare potjes en maaltijden. Nutribaby(+) ondersteunt de combinatie van spoon-led en baby-led weaning met de stoom- en blenderfuncties.

Bekijk de catalogus
Nutribaby Klassiek

De bekroonde dubbele babystomer en blender - voor eenvoudige & voedzame baby- en gezinsmaaltijden. Ergonomisch met 5 essentiële functies in één apparaat, Nutribaby Classic is het originele prijswinnende product voor het bereiden van babyvoeding.

5 functies: stomer, blender, sterilisator, warme flessen en ook ontdooien!

Eigenschappen/Voordelen:

Met de grote capaciteit blender en stomer, kan Nutribaby Classic gebruikt worden om babymaaltijden in batch te koken en tegelijkertijd maaltijden voor het hele gezin te bereiden...Stel meerdere timers in om verschillende ingrediënten perfect te kokenVoeg verloren voedingsstoffen van gestoomde ingrediënten terug toe aan soepen, stoofpotjes en purees dankzij de kookvochtopvangbak onder de stomer.

Bekijk de catalogus
Swoon Motion ergonomische elektrische babyschommel met 2 schommelstanden + bewegingssensor

Als je baby, zoals velen, graag zachtjes in slaap wordt gewiegd in je armen, dan is de Babymoov Swoon Motion elektrische schommel de aanpasbare gebruiksvriendelijke oplossing voor ouders om de baby hands-free te laten slapen!

Ontworpen met multifunctionele, ergonomische functies - Swoon Motion is zeer intuïtief voor uw baby's slaap dankzij de bewegingssensor die bij zelfbediening de door u gekozen schommelinstelling activeert wanneer u baby's beweging of dreigend ontwaken detecteert.

Als uw baby groter wordt, kan de insert voor pasgeborenen worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen op 30°C, net als de bekleding van de zitting. Het zitje zelf heeft 3 ligstanden (voor slapen, rusten + interactie met het gezin) Uw baby kan comfortabel en veilig in de schommel zitten dankzij de verstelbare 5-puntsveiligheidsgordel.

Bekijk de catalogus
YOO Travel Draadloze Video Monitor

YOO-Travel is ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar een lange levensduur van de batterij, draagbaarheid en een compact ontwerp. Perfect voor onderweg met je baby, je kunt YOO-Travel 24 uur non-stop gebruiken, en zowel de camera als de ontvanger worden gevoed door oplaadbare lithium batterijen.

Compact, veelzijdig en betrouwbaar. Met YOO-Travel kunt u overal met uw baby naar toe en kunt u er zeker van zijn dat uw baby veilig slaapt. YOO-Travel biedt uitgebreide bewaking van hoge kwaliteit, aangedreven door duurzame oplaadbare lithium batterijen. Het biedt ook speciale functies zoals nachtlampje en temperatuur functies, en 180 groothoek nachtzicht.

Bekijk de catalogus
5-in-1 progressieve baby loopstoeltje en duw speelgoed
  • De 5-in-1 loopstoel die meegroeit met uw baby! Geschikt vanaf 6 maanden tot 24 maanden.
  • 5-in-1: Wandelwagen (tot 12 kg), 360° zitting & box, duwspeeltje om zelfstandig te kunnen lopen.
  • Bekleed, draaibaar zitje
  • Rondom 360° elektronische activiteitenconsole (geluiden en lichtjes)
  • In hoogte verstelbaar (3 posities)
  • Ultracompact opvouwbaar voor eenvoudig opbergen
  • 4 wielen, waarvan 2 bestuurbaar en met remmn voor meer veiligheid
Bekijk de catalogus