Alecto Flessenwarmers

in Den Haag
-20%
BW-70

Alecto Flessenverwarmer

17,99 € 14,39 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Flessenwarmer: verantwoord ontdooien en opwarmen 

Wist je dat voor jouw kleintje de ideale temperatuur voor een flesje melk of moedermelk rond de 37° ligt? Melk of een potje verwarmd in een pan kokend water of de magnetron is gauw te heet. Dan is een flessenwarmer een stuk handiger. En verantwoorder. Met geleidelijk opwarmen behoud je namelijk alle voedingsstoffen in de melk. Welke flessenwarmers zijn er en wat zijn de verschillen? We leggen het je graag even uit in deze koophulp. Zo vind je snel de beste flessenwarmer voor jou. Vragen? Stel ze via onze Chat!

Flessenwarmers met basisfuncties

Een eenvoudige flessenverwarmer die doet wat hij moet doen, voor een prettige prijs. Soms wil je gewoon niet meer dan dat. Dan kun je kiezen voor een model dat alle benodigde basisfuncties heeft en waarbij je niet vastzit aan één bepaald merk babyfles. De Philips Avent Flessenwarmer SCF355/00 bijvoorbeeld. Met de draaiknop stel je snel in op ontdooien en geleidelijk opwarmen van verschillende hoeveelheden voeding. Geschikt voor vrijwel alle merken babyflesjes en bewaarbekers. De opwarmtijd is afhankelijk van de temperatuur van de melk en de inhoud.

Flessenwarmer Difrax voor de S-fles

De bijzondere S-fles van Difrax past natuurlijk niet zomaar in een doorsnee flesverwarmer. De Difrax flessenwarmer is er daarom speciaal voor deze fles met een bochtje. Bijkomend voordeel is dat er geen water in hoeft; het warmte-element plaats je direct in de fles waardoor deze razendsnel opwarmt. Deze flesverwarmer is klein en compact, maar flesjes van andere merken, bewaarbekers of potjes babyvoeding kunnen hiermee niet worden opgewarmd.  

Luxe flessenwarmers

Voor wie meer verwacht van zijn flessenwarmer dan alleen ontdooien en opwarmen zijn er volautomatische exemplaren te koop met digitale displays en instellingen. De melk kan in dit type flessenwarmer nooit te heet worden doordat de verwarmer bij de bereikte temperatuur automatisch afslaat. Zo’n handige alleskunner is de luxer uitgevoerde Philips Avent flessenwarmer SCF356/00 met warmhoudfunctie, of de snelle Dr. Brown’s flessenverwarmer waarbij water bijvullen slechts eens in de 12 keer nodig is. Met deze handige jongens op het nachtkastje, het aanrecht of de commode heb jij ondertussen mooi je handen vrij om je hongerige kindje te troosten. 

Alle flessenwarmers van Ikwordmama.nl zijn makkelijk in het gebruik, veilig én goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Ikwordmama.com is officieel dealer van de babyflesmerken Avent, Difrax, Dr. Brown’s en Medela.

Heb je nog een vraag over de flessenwarmers of heb je graag persoonlijk advies van onze specialisten? Via onze Chat heb je snel antwoord!