Welkom in de wereld van Ardo

Kolf met Zwitserse degelijkheid

Het Zwitserse merk Ardo is een ware specialist in borstvoeding en ontwikkelt haar producten in samenwerking met verloskundigen, artsen en lactatiekundigen (borstvoedingsdeskundigen). Zo koop je met een Ardo borstkolf ook een stukje Zwitserse degelijkheid. Ardo is dan ook één van onze kwaliteitsmerken. We zetten de specificaties van dit merk even voor je op een rijtje. Bekijk ook onze Ardo aanbiedingen. Kom je er niet uit? Stel je vraag via onze Chat!

Ardo handkolf  

Ardo voldoet met haar producten voor borstvoeding aan de hoge eisen van zowel professionals als moeders. Blije moeders zorgen namelijk ook voor blije baby’s, vinden ze. En omdat iedere moeder anders is, kun je een Ardo kolf altijd op jouw situatie instellen. Zo is de handmatige kolf Ardo Amaryll zowel links- als rechtshandig te gebruiken door een draaibare hendel, en ook geschikt voor wat kleinere handen. Toch over op een elektrische kolf? Dan kun je de Amaryll Start ombouwen tot een kolfset hiervoor. 


Ardo elektrische kolf

Als je regelmatig kolft is een elektrische kolf een goede keuze. Met de Ardo Calypso en dubbele borstkolf Ardo Calypso Double Plus kies je een kolfapparaat met zowel oog voor het gebruiksgemak als voor de kwaliteit van de borstvoeding. Ardo heeft een 2-fasen systeem, dat eerst de toeschietreflex van de melk stimuleert en daarna het afkolven start. Door de vele standen van het vacuüm en de frequentie vind je altijd het ritme dat bij jou past. Daarnaast zijn Ardo borstkolven stil, licht om mee te nemen en ook te gebruiken op batterijen. Prettig voor op het werk.   


Ardo zekerheid in hygiëne

Het afkolfsysteem van de Ardo borstkolf werkt met een ‘gesloten systeem’. Dat betekent dat je infecties door bacteriën of schimmels zoals spruw in je kolf voorkomt.  


Ardo garantie

Ardo werkt samen met moeders en begrijpt dat je een borstkolf een aantal jaar later ook voor een tweede kindje wilt gebruiken. Zij geven op de motor dan ook geen garantietermijn gebaseerd op de aankoopdatum, maar op het aantal kindjes en de gemaakte kolfuren. 


Ardo flesjes, zoogcompressen en borstcompres  

Bestel nu ook zoogcompressen, een borstcompres en de glazen flesjes of BPA-vrije kunststof flesjes van Ardo. De flesjes passen op de Ardo borstkolf, maar ook op veel andere gangbare merken. Ardo flesjes zijn ook geschikt voor de vriezer. Bekijk snel al onze Ardo aanbiedingen. Heb je nog vragen? Stel ze via onze Chat!

Customer Service Logo
Hulp nodig?Neem contact op met onze klantenservice
(op werkdagen 09:00 - 17:00)
  • Keurmerk Logo
  • iDeal Logo
  • Mastercard Logo
  • Visa Logo
  • PostNL Logo
  • AfterPay Logo