Welkom in de wereld van Baninni*

Baninni: autostoelen, loopstoelen en kinderwagens

Baninni is er voor ouders en kun kleine kinderen, gericht op de eerste jaren. ‘Your baby, our world’: dat is de slogan van het merk die goed aangeeft waar de producten voor staan. Met ons uitgebreide assortiment zorgen we voor de beste artikelen voor uw kleine. Met een mooie look en in diverse kleuren, maar vooral veilig, comfortabel en heel handig in het gebruik.Baninni maakt voor de autostoelen, loopstoelen, buggy’s, kinderwagens en andere producten alleen gebruik van de beste materialen. Om u en uw baby het beste comfort te kunnen bieden. Met veel aandacht voor detail en een uitstekende klantenservice, mocht er een keer wat aan de hand zijn.  

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.

Baninni autostoel en meer: ons assortiment

Bij IkWordMama zorgen we voor een breed assortiment met de producten van Baninni. Zoekt u naar een autostoel, de Milo of wellicht een universeel meerijdplankje van het merk? Wij zorgen er net als wanneer u een Baninni kinderstoel zoekt voor dat u die eenvoudig online kunt kopen.

Bekijk online bijvoorbeeld de loopstoelen van het merk, net als de buggy’s. Goed van kwaliteit en voorzien van handige extra’s, net als de wipstoel om de kinderen even in te zetten. Ze worden er rustig van, zodat u er even geen kind aan heeft. En op zoek naar een handige rugzak om ze juist ergens mee naartoe te nemen? Net als de kinderstoel van Baninni vindt u die bij ons gewoon online.

Wij zorgen er met het brede online assortiment baby-artikelen voor dat u daar de deur niet voor uit hoeft. Niet voor de autostoelen en wipstoelen, net als meer specifiek voor de Impero ISOFIX of een van de andere modellen. Altijd op basis van goede kwaliteit en desgewenst met advies door onze deskundige verkopers. We helpen u graag de juiste keuze te maken. Voor een Baninni Milo of een van de andere modellen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

 

Alles van Baninni: online kopen

Online Baninni producten voor uw baby of kleine kopen? Wij zorgen er met de autostoelen, de loopstoelen en de kinderwagens voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Net als voor een universeel meerijdplankje, voor een kinderstoel of voor een van de andere producten bij ons uit het assortiment. 

Blader er online op uw gemak doorheen en bestel direct. Of neem contact met ons op indien u vragen heeft. Dan denken we graag met u mee over de producten van Baninni. Over een nieuwe wipstoel voor uw kleine, net als over specifieke onderdelen of accessoires die u erbij nodig heeft.