Difrax Bijtringen

8202B01
Actie
Korting 10%

Difrax Knuffel Bijtring - Blauw 8202B01

10,54 € 9,49 €
120-395
Actie
Korting 20%

Difrax Bijtjuweel - Grijs 120-395

Hypo-allergeen
Nee
10,45 € 8,35 €
120-8201
Actie

Difrax Combi Koelbijtring - Mint 120-8201

6,99 €
8202B03
Actie
Korting 45%

Difrax Knuffel Bijtring - Roze 8202B03

10,54 € 5,80 €
120-8203
Actie

Difrax Bijtring 3 in 1 100% Siliconen 3 Grijs 3 multi 120-8203

Leeftijd
12+ maanden
4,99 €

Bijtring – Pijnstillend speelgoed bij de eerste tandjes 

Baby’s ontdekken de wereld voor een groot deel via hun mond. En zijn gek op sabbelen op allerlei speeltjes. Als de eerste tandjes gaan doorkomen neemt de behoefte om te bijten toe. Dat verlicht de pijn en biedt troost. Een fopspeen is dan niet meer genoeg. Het wordt tijd voor een bijtring. Bijtringen met een koel element geven zelfs nog sneller verlichting. Handig dus om al vroeg een bijtring in huis te hebben, dan ben je bij de eerste symptomen meteen startklaar. Een bijtring is daardoor natuurlijk ook een heel origineel en nuttig kraamcadeau!

Bijtring met figuurtjes en ribbels

Sabbelen, kauwen en bijten. De meeste kindjes krijgen er geen genoeg van. Het is ontdekken met je mond. Wist je dat dat heel goed voor hun ontwikkeling is? Bijtringen hebben dan ook niet voor niets verschillende kleurtjes en vormen. Plus natuurlijk allerlei structuren zoals bobbeltjes of ribbeltjes. Dat is niet alleen grappig, maar ook educatief. Maar het geribbelde oppervlak masseert ook het tandvlees, waardoor tandjes makkelijker doorkomen. Difrax combineert de bijtring met een zacht knuffeldoekje of een glanzend bijtjuweel. De Dr. Brown’s bijtring heeft het effect van een rammelaar. Zo’n vrolijke bijtring of bijtspeeltje kun je dus al op vrij jonge leeftijd geven, eigenlijk al zodra je kleintje een speelgoedje zelf in zijn mond kan stoppen.  

Bijtring met koelelement 

Je kunt natuurlijk je kindje ook nog wat extra helpen in deze vervelende periode. Bij doorkomende tandjes is het tandvlees vaak rood, geïrriteerd of wat opgezwollen, wat een jeukerig of pijnlijk gevoel geeft. Ook kan je kleintje er wat koorts door hebben. Niets lekkerder dus dan een verkoelende bijtring. Deze bijtringen zijn gevuld met lucht, gel of gesteriliseerd water en kun je voor gebruik een tijdje in de koelkast leggen. Gebruik ze niet in de vriezer, dat is te koud. Veel koelende bijtringen hebben ook nog onderdelen die niet zo koud worden, dat is prettiger om vast te houden voor kleine handjes.  

Ikwordmama heeft koel bijtringen van de bekende merken als DifaxDr. Brown’s en Philps Avent.

Bij Ikwordmama.com vind je snel de perfecte bijtring voor jouw kindje. Heb je nog vragen over de bijtringen of over andere artikelen van Ikwordmama.com? Stel ze gerust via onze Chat. We helpen je graag verder!