Welkom in de wereld van HeltiQ

HeltiQ: alles voor rondom je bevalling en kraamtijd

Het merk HeltiQ is dé specialist in artikelen voor je bevalling en de kraamtijd, zoals een kraampakket. HeltiQ is een A-merk in verzorging. De producten vind je bij de apotheek, maar bij Ikwordmama bestel je ze gewoon snel en eenvoudig online. Je ontvangt ze direct bij je thuis en dat is prettig, want in deze bijzondere periode kom je toch al tijd tekort. Heb je nog vragen over een kraampakket of over één van de andere HeltiQ producten? Via onze slimme Chat ontvang je direct antwoord. We zijn er immers voor jou! 

-70%
8717484000489

HeltiQ Wegwerp handschoenen Vinyl 2 pieces

7,50 € 2,25 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

HeltiQ kraampakket

Alle benodigde kraamproducten vind je in het kraampakket. Wist je dat je ook een kraampakket nodig hebt bij een ziekenhuisbevalling? HeltiQ heeft een 11-delig kraampakket. Het bevat onder meer kraamverband, HeltiQ zoogcompressen, kraammatrassen en onderleggers. De meeste artikelen hieruit zul je gebruiken in de aanloop naar je bevalling en in je kraamtijd. Thuis dus. Gebruik de matrasbeschermer over je matras voor het geval je vliezen breken. En met de onderleggers kun je je beddengoed beschermen als je kraamverzorgster haar dagelijkse controles doet. Verder is het kraampakket natuurlijk nodig bij een thuisbevalling. Zorg dat je rond maand 7 in ieder geval een kraampakket in huis hebt. Bestel hem nu in onze webshop en ontvang deze morgen thuis. 

 

Handig! Wegwerpwashandjes


HeltiQ is als merk gespecialiseerd in kraamzorg. Zo vind je bij HeltiQ precies wat je nodig hebt in je kraamdagen. Niet alleen een 11-delig kraampakket, maar ook handige hygiënische wegwerp-artikelen zoals wegwerpwashandjes. Een wegwerp washandje werkt natuurlijk op veel meer momenten lekker snel en slim. Bestel er dan ook gerust wat meer. Ze zijn er in verpakkingen van 20 stuks of 50 stuks. Bestel meteen de hygiënische HeltiQ wegwerphandschoenen mee.

Al onze HeltiQ producten vind je eenvoudig in onze webshop onder het kopje Verzorging. Heb je nog een vraag over HeltiQ producten of over één van onze andere artikelen? Klik op de Chat en je hebt snel antwoord.