Welkom in de wereld van Koelstra

-70%
8719558480166

Koelstra Banana Carrycot - Zwart

Materiaal
Katoen/Polyester
140 € 42 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Koelstra – Hollandse degelijkheid Een Koelstra kinderwagen of buggy kopen betekent traditie en zekerheid, want Koelstra maakt al 80 jaar kinderwagens. Dit Nederlandse merk komt met degelijke wagens die licht en soepel rijden. Lees al onze specificaties van dit merk en bekijk onze actuele Koelstra aanbiedingen. Kom je er niet uit? We helpen je graag via onze Chat!

Koelstra kinderwagens: op Hollandse maat

Heb je zelf misschien ook in een Koelstra kinderwagen gelegen? Dat zou best kunnen. De combiwagens van nu zijn wel een tikje gemoderniseerder! Koelstra kinderwagens kenmerken zich door de grote reiswieg, comfortabele luchtbanden en het lichte frame. De Koelstra Binque bijvoorbeeld is een echte bink die wel tegen een stootje kan. Met de brede wielen is offroad rijden geen probleem en een ondernemende kleuter klimt lekker zelf in de wandelwagen. Of ga je voor elke dag comfortabel rijden in de stad met de Koelstra Mambo Daily

 

Coole kleuren en stoere stoffen

Koelstra kinderwagens zijn er in frisse, heldere kleuren die het lekker doen in grijs weer. En er is de nieuwe jeanslook collectie. Heb je de Denim uitvoering van de Binque Daily al bekeken? Ga voor de complete kinderwagenset Binque Daily Pack Denim inclusief de Banana reiswieg en voetenzak.

 

Op Hollandse maat gemaakt

Prettig aan Koelstra producten is dat er bij het ontwerp ook rekening gehouden wordt met de wat langere ouders. Zo is de duwbeugel tot een comfortabele hoogte in te stellen en is de reiswieg lekker ruim, voor de wat langere kindjes.

 

Koelstra buggy’s

Met de serie Simba buggy’s biedt Koelstra lichtgewicht aluminiums buggy’s die je graag overal mee naar toe neemt. Ze zijn snel in te vouwen door het paraplu-mechanisme en de Simba T4 kan zelfs mee op de fiets. Heb je een tweeling of meerdere kindjes van ongelijke leeftijd? Dan heeft Koelstra de duobuggy Simba Twinvoor je. En als ze tijdens het ritje allemaal zijn weggedoezeld in de slaapstand, kijk jij nog even door het raampje in de kap, om te checken of alles goed gaat.

Bekijk snel al onze actuele Koelstra aanbiedingen. Heb je vragen over een Koelstra buggy, kinderwagen of één van de andere artikelen van Ikwordmama.nl? Stel ze