Welkom in de wereld van Medela

-70%
008.0027

Medela Finger Feeder

Leeftijd
0+ maanden
Aantal in verpakking
1
Materiaal
Siliconen
32,20 € 9,66 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-70%
101042527

Medela Baby fopspeen Day&Night 0-6m Signature Love/Mama - duo

Leeftijd
0 - 6 maanden
Materiaal
Siliconen
9,49 € 2,85 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-70%
101042273

Medela Baby fopspeenhouder Signature

Leeftijd
0+ maanden
6,99 € 2,10 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-70%
800-0632

Medela Symphony Membraan

4,85 € 1,46 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Medela, alles wat je nodig hebt als je borstvoeding gaat geven 

Medela is hét merk op het gebied van borstvoeding. Met de kolven en andere producten geeft u uw kleine moedermelk. Inclusief de belangrijke voedingsstoffen en antistoffen die iedere baby nodig heeft om te groeien en zich goed te ontwikkelen. Medela heeft meer dan 50 jaar ervaring en biedt een uitgebreid assortiment producten op het gebied van borstvoeding. Wij zijn uw online specialist in de producten van Medela. Voor Medela Freestyle en Medela Swing kolven, net als voor andere producten zoals een speen, een tepelhoedje, een borstschild of een koeltas. Op die manier zorgen we ervoor dat u alles online kunt kopen, om daar snel gebruik van te kunnen maken. 

Medela Freestyle, Medela Swing en andere kolven
Op zoek naar de Medela Freestyle borstkolf of de Swing en Harmony? Bekende modellen, die we natuurlijk netjes in het assortiment hebben. Voorzien van bijvoorbeeld de 2-Phase Expression Technologie, om het drinken aan de borst perfect na te kunnen bootsen.

Bekijk de Medela Freestyle, de Swing en Harmony. Net als de handige flesjes die er beschikbaar zijn om te gebruiken in combinatie met de kolf. Een borstkolf zoals de Calma is een heel praktische keuze, die uw kleine enorm zal waarderen. Het is een fijne keuze voor u als moeder, om comfortabel gebruik te kunnen maken van de kolf.

Koop online een Medela borstkolf of maak gebruik van de andere handige artikelen. Zoals een zwangerschapsslip of een van de borstschilden. Online verkrijgbaar, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs, zodat u daarvoor nooit meer teveel betaalt.
Medela speen en tepelhoedje tot zoogcompressen
U heeft online de keuze uit een breed assortiment met artikelen van Medela. Dat betekent dat u de Freestyle, Swing of Harmony borstkolven kunt kopen, net als de andere handige artikelen. Zoek naar een tepelhoedje, een borstschild, een speen of een koeltas. Altijd goed van kwaliteit en daarmee een zeer degelijke keuze. Ideaal om gebruik van te maken als jonge moeder. Fijn voor uw kleine en bovendien comfortabel voor uzelf: de ideale keuze om borstvoeding te kunnen geven.
Borstvoeding geven met de producten van Medela?
Wij hebben ze zelf voor u op voorraad. We maken de verzending snel in orde, zodat u er vlot gebruik van kunt maken. Bestel online de borstkolven en de handige accessoires van Medela. Om borstvoeding te geven, zonder dat u daar op voorhand de deur voor uit moet.