Welkom in de wereld van Natalis

Natalis-Uitgebreid-new

Natalis Kraampakket Uitgebreid

Maat
Uitgebreid
Afmetingen (B x H x D)
405 x 265 x 265 cm
39 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
Natalis-Basis

Natalis Kraampakket Basis

Maat
Basis
30 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-70%
26001

Natalis veiligheidsset in bewaarblikje

14,95 € 4,49 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
22003

Natalis hygiënische handgel flacon à 75 ml

2,50 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
21009

Natalis matrasbeschermer 80x180 cm per stuk

Materiaal
Polyester
Afmetingen (B x H x D)
80 x 180 cm
1,99 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-70%
25004

Natalis vinyl handschoenen doosje per 10 stuks

3,90 € 1,17 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Natalis is sinds 1992 hét merk vier kraampakketten. Het merk is onder andere leverancier van diverse zorgverzekeraars, maar de pakketten zijn ook online verkrijgbaar. Een kraampakket op maat, bijvoorbeeld met een draagdoek en andere handige artikelen.U heeft online de keuze uit verschillende mooie kraampakketten van Natalis. Bekijk bijvoorbeeld het pakket basis, het pakket uitgebreid of het pakket luxe. Of bestel apart het Natalis kraamverband, bijvoorbeeld per 12 stuks. Wij maken het u graag gemakkelijk om de producten online kopen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. 

Natalis kraampakket

Het Natalis kraampakket bestaat uit een uitgebreide verzameling handige artikelen. Uiteraard zijn het uitgebreid- en luxe-pakket voorzien van meer producten dan het basic-pakket, dus kijk goed naar de inhoud van het pakket van uw voorkeur.

U kunt in het kraampakket van Natalis bijvoorbeeld rekenen op een plastic speelgoedbox, net als een flacon met hygiënische handgel, steriele wondkompressen en een kraammatras. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld rekenen op damesverbanden, inlegverbanden en verbandwatten. Of maak gebruik van een steriele navelklem, een koortsthermometer en een rol luiertape.

Op die manier is het Natalis kraampakket een interessante keuze voor iedere jonge of aanstaande moeder. Maak bijvoorbeeld gebruik van babyshampoo, van babyolie, baby bodymilk en baby schuimbad. Het zijn mooie pakketten voor de kraamtijd, waarin van alles zit dat heel handig van pas zal komen. 

En bekijk bijvoorbeeld specifiek de Natalis handzeep, die u gewoon online kunt kopen. Direct bij ons in de webshop, vanuit onze eigen voorraad. We gaan er voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u dit mooie product snel in huis heeft. Of zoekt u naar Natalis damesverband voor de kraamtijd? Ook het kraamverband is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u dit online kunt kopen en vervolgens snel in huis heeft. 

 

Kraampakket: kortingscode niet nodig

En bestelt u een kraampakket van Natalis? Dan is een kortingscode niet nodig, terwijl u toch gebruik kunt maken van interessante kortingen. Voordeel om het Natalis kraampakket goedkoop te bestellen. Zonder kortingscode, waardoor het niet nodig is om daar eerst naar op zoek te gaan. Wij zorgen ervoor dat u standaard kunt rekenen op een scherpe online prijs.

Een goedkope keuze voor een kraampakket van Natalis. Zoals ook de zorgverzekeraars daar graag gebruik van maken, maar dan eenvoudig online te bestellen. Het pakket kopen dat u graag wilt gebruiken. Of dat u iemand anders cadeau wilt doen. Bekijk de kraampakketten en bestel ze zonder kortingscode, maar wel met een aantrekkelijke korting. Aan de hand van de inhoud van het basic, uitgebreide of het luxe pakket van Natalis.