Welkom in de wereld van Nutrilon

Gezonde voeding en goede eetgewoonten in die periode van zwangerschap tot de tweede verjaardag zijn daarom van groot belang voor de ontwikkeling van het kind.

Met goede voeding en gezonde eetgewoonten in die cruciale eerste fase kunnen ondervoeding en ziektes als obesitas en diabetes worden voorkomen.

Nutricia Early Life Nutrition zet zich daarom vanuit zijn verantwoordelijke positie als voedingsproducent van voeding voor de eerste levensjaren actief in om gezonde voeding en eetgewoonten in de eerste 1000 dagen te stimuleren. Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Wij werken samen met professionals in de jeugdgezondheidszorg en met alle partijen die zich betrokken voelen bij het onderwerp van gezonde kindervoeding om samen de gezondheid van toekomstige generaties te verbeteren. Dat doen we onder meer door actief te informeren over de voordelen van borstvoeding. En door ouders goed voor te lichten over gezonde voeding en eetgewoonten, zodat ze verantwoorde keuzes voor hun kinderen kunnen maken.

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.