Welkom in de wereld van Pampers

Zorgen voor de wereld van je baby

Ouders vertrouwen Pampers al meer dan 50 jaar voor de verzorging van hun baby's. En niets is belangrijker voor ons dan de gelukkige, gezonde ontwikkeling van baby's. Dit is een verantwoordelijkheid die we ter harte nemen en het inspireert ons om door te gaan met het ontwikkelen van betere producten die die huid van je baby zo droog en comfortabel mogelijk houden.

Het simpele feit is dat als we onze producten uitbreiden en ontwikkelen, we dit op een verantwoorde wijze moeten blijven doen. Ja, dit betekent dat we op zoek zijn naar manieren om nog betere producten voor je baby te ontwikkelen, maar het betekent ook dat we blijvend proberen om je baby’s wereld te verbeteren. Wij doen dit op de volgende manieren:

• Verminderen van onze milieubelasting

• Ondersteunen van blije, gezonde baby's over de hele wereld lees meer

• Ondersteunen van de welvaart van gemeenschappen

• Het opzetten van luierrecycling waarmee tot 100% van het droge materiaal wordt hergebruikt


Wij willen bijdragen aan een betere toekomst die gunstig zal zijn voor de ontwikkeling van baby's van nu en van de komende generaties.

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.