Philips Avent Zoogcompressen

SCF254/24

Philips Avent Borstcompressen 24 Stuks SCF254/24

3,99 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Zoogcompressen – onzichtbare zekerheid

Zeg je borstvoeding dan zeg je zoogcompressen: zachte, vochtopvangende kussentjes die je in je bh stopt. ‘Lekkende borsten’ komen nu eenmaal veel voor tijdens of na het voeden. En soms al tijdens je zwangerschap. Een nat shirt, ongemakkelijke momenten maar ook vervelende kwaaltjes als spruw, voorkom je met goed absorberende zoogcompressen. Ikwordmama heeft met zorg borstcompressen van de beste kwaliteit voor je uitgezocht. Onze zoogcompressen zijn zacht voor je huid, onzichtbaar en verschuiven niet. Kies tussen wegwerp of herbruikbaar. Voor pijnlijke borsten zijn er de verkoelende en verwarmende borstcompressen. 

Wegwerp zoogcompressen

Een handige optie zijn wegwerp zoogcompressen. Deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik. We hebben ze voor je van de bekendste borstvoedingsmerken als Medela, Dr. Brown’s, Avent, Ardo en Difrax wegwerpcompressen. Omdat je ze regelmatig zult verwisselen per dag zijn er verpakkingen zoogcompressen met 30, 40 of 60 stuks te koop. De compressen zijn vaak los verpakt. Zo stop je ze snel in je tas om mee te nemen en blijven ze hygiënisch schoon. 

Om te zorgen dat alleen jij weet dat je ze draagt, hebben de zoogcompressen voorgevormde cups. Zo vallen ze netjes in de ronding van je bh en is er aan de buitenkant niets te zien. Het materiaal aan de binnenzijde is comfortabel zodat het je gevoelige borsten of tepels niet irriteert. Een plakstrip zorgt ervoor dat het compres op zijn plek blijft.

Wasbare zoogcompressen

Heb jij liever een alternatief voor wegwerp materialen? De uitwasbare zoogkompressen van zachte katoen of bamboe zijn super absorberend. Het materiaal is goed ademend en droge tepels betekent minder kans op infecties. De Rachel’s Remedy borstcompressen van Dr. Brown’s hebben zelfs een bacterie-remmende werking door zilver-ionen. De wasbare kompressen wissel je zodra dat nodig is. Ook Philips Avent heeft een wasbare zoogkompressen.

Tip van Ikwordmama: zorg dat je minstens 3 setjes in huis hebt: één in gebruik, één in de kast en één in de was.

Verkoelende of verwarmende borstcompressen 

Borstvoeding gaat niet altijd vanzelf. Om de melkproductie te stimuleren is warmte prettig. Bij plotselinge klachten als stuwing of borstontsteking kan koelen direct verlichting geven. Dr. Brown’s Rachel’s Remedy warm/koud kompressen kunnen zowel in de magnetron worden verwarmd als in de diepvries gekoeld.  

Bij Ikwordmama.nl vind je snel en eenvoudig jouw zoogcompressen. Heb je nog vragen over de zoogcompressen of over andere artikelen van Ikwordmama.nl? Stel ze gerust via onze Chat. We helpen je graag verder!