Zitting
Zelf rechtop leren zitten is één van de grootste mijlpalen in het eerste jaar van je baby. Het assortiment zitproducten van Bumbo® zorgt ervoor dat je baby comfortabel ondersteund wordt op weg naar het bereiken van deze mijlpaal. Elk product in het Bumbo® zitassortiment is speciaal ontworpen voor de verschillende ontwikkelingsstadia van je baby. Alle Bumbo® producten zijn geproduceerd in overeenstemming met internationale gezondheids- en veiligheidsnormen.
floor seat
De Bumbo vloerstoel is de ideale zitoplossing voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten.
multi seat
De Bumbo multizitting is ontworpen voor baby's en peuters die al zelfstandig kunnen zitten.
booster seat
Helpt uw peuter om het tafelblad comfortabeler te bereiken. Het ideale zitje voor peuters vanaf 18 maanden.
Badkamer
Van luierverschonen tot potjestraining, de uitdagingen van nieuwe ouders zijn niet uniek. Met dit in gedachten heeft Bumbo zijn assortiment badkamerproducten ontwikkeld om eenvoudige, veilige en comfortabele oplossingen te bieden voor zowel ouder als kind.
changing pad
Het Bumbo aankleedkussen heeft een unieke vorm op alle juiste plekken voor extra veiligheid en ondersteuning voor uw baby.
step’n potty
De Bumbo step n potty is een complete 3-in-1 zindelijkheidstraining oplossing. Het is eenvoudig om te bouwen van een zacht en comfortabel potje tot een zindelijkheidstrainer en opstapje.
step stool
Dit Bumbo opstapje is iets hoger dan de meeste andere opstapjes, waardoor peuters gemakkelijker bij de wastafel of het toilet kunnen komen. Het is aanbevolen vanaf 18 maanden tot 3 jaar oud.
Accessoires
De Bumbo® productlijn wordt ook geleverd met accessoires om nog meer waarde aan elk product toe te voegen.
floor seat tray
Het Bumbo® vloerstoel dienblad is een onmisbare aanvulling op de Bumbo® vloerstoel.
stages safari
De Bumbo® stagesafari biedt een verstelbaar speelcentrum dat perfect werkt met een Bumbo® zitje of op zichzelf om op de buik te liggen, zelfstandig te zitten of tijdens het leren staan.
playtop safari
De Bumbo playtop safari houdt uw baby bezig en ontwikkelt tegelijkertijd zijn zintuigen en fijne motoriek.
sunction toys
Elk van de Bumbo zuigspeeltjes is uniek ontworpen om te helpen bij het doorkomen van de tandjes en de ontwikkeling van de fijne motoriek.