Collectie van Bykay
Comfort voor jezelf en je baby!
ERGONOMISCHE DRAAGDOEKEN EN DRAAGZAKKEN!
Draagzakken en draagdoeken van Bykay zijn 100% ergonomisch voor ouder en kind. ByKay voldoen aan vele normeringen en kwalificeringen (zoals ASTM, OEKOtex, Hip Dysplasia, EN13209) waarmee je zeker bent van een veilig en ergonomisch draagsysteem.

producten

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.
CLICK CARRIER
Deluxe
De Click Carrier Deluxe van ByKay is een ergonomische draagzak van babyvriendelijk katoen met clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen.
Bekijk de catalogus
CLICK CARRIER
Classic
De Click Carrier Classic van ByKay is een ergonomische draagzak met clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen.
Bekijk de catalogus
Rekbare draagdoeken
De Stretchy Wrap van ByKay is rekbaar en de meest gebruikte draagdoek voor pasgeboren baby’s, omdat newborns zich er heerlijk geborgen in voelen. Precies zoals in de buik!
Bekijk de catalogus
Geweven draagdoeken
De Woven Wrap Deluxe van ByKay is een ergonomische geweven knoop draagdoek waarin je je baby of peuter op buik, heup of rug kunt dragen.
Bekijk de catalogus
MEI TAI
De Mei Tai van ByKay is een ergonomische half-buckle draagzak. Deze babydrager combineert het comfort van de draagdoek en het gemak van een draagzak.
Bekijk de catalogus
Ringslings
De Ringsling van ByKay is een asymmetrische draagdoek, welke je over één schouder draagt en gemakkelijk om en af doet. In deze babydrager draag je je baby of peuter op je buik of je heup. Je ringsling is nu ook handig te vervoeren in een geïntegreerd tasje.
Bekijk de catalogus