Zoals alle goede dingen in de wereld, vereist ouder zijn veel moeite en soms voelt het als een heel hobbelige weg.

Bij Chicco proberen we om dit fantastisch avontuur vlotter te laten verlopen door te luisteren naar de noden van ouders en ouders in spe. We willen echter verder gaan en het idee van ouderschap promoten, een concept dat de bredere ondersteuning van mensen die op verschillende manieren zorg dragen voor kinderen omvat. Waar iemand zorg draagt voor een kindje, staan we aan hun zijde.

#PARENTMORE

Chicco speelgoed actie
Actie voorwaarden.
Consument heeft gedurende deze periode en bij aankoop van twee stuks Chicco speelgoed recht om het goedkoopste speeltje (of van dezelfde waarde) terug te laten betalen via een bankoverschrijving. in te dienen binnen 10 dagen na aankoop samen met de kassabon en de ean codes van de verpakkingen. aangekocht tussen 01/10/2021 en 24/12/2021 en mits beide op dezelfde factuur/kassabon staan vermeld. via www.chicco.nl te uploaden. Deze actie is geldig op de gehele Chicco speelgoed collectie uitgezonderd op de fauteuil twist en chicco loopstoel. Uitbetaling zal binnen 8 weken geschieden na indienen cashback actie.
Zie volledige actievoorwaarden op: www.chicco.nl
Wie zijn we

We zijn momenteel aanwezig in 120 landen. Reeds meer dan 60 jaar ontdekken we en luisteren we naar de verhalen van generaties nieuwe ouders, iets wat we nooit gaan opgeven. Altijd met dezelfde passie, zijn we fier om vernieuwende producten te blijven ontwerpen om tegemoet te komen aan de noden van ouders, maar daar stopt het niet. Vandaag de dag spreken we niet enkel met moeders en vaders, maar met iedereen die zorgt voor kinderen. Zijn we tenslotte niet allemaal ouders in zekere zin?

60 jaar verstandhouding en innovatie

We verzilveren een langdurige expertise in de behoeften van ouders en kinderen, door producten te leveren die innovatie in elk marktsegment verankeren, mede dankzij het Chicco Research Center. Elke stap van ons verhaal belicht iets dat zijn verwante categorie opnieuw vorm gaf.

Onze geschiedenis

Jonge entrepreneur Pietro Catelli werd vader in 1958. Zijn zoon Enrico werd liefdevol Chicco genoemd. Pietro ontdekte snel wat het betekende om vader te zijn en zo kwam hij op het visionaire idee om een merk te creëren gespecialiseerd in alle domeinen van het ouderschap. Dit zou voorzien in de behoeften van kinderen vanaf de geboorte tot 36 maanden en bovenal het leven van hun ouders gemakkelijker maken.

Duurzaamheid

Het is onze voortdurende inzet om verantwoordelijk te handelen met respect voor de mens en het milieu, want voor kinderen zorgen betekent ook zorgen voor de wereld waarin ze zullen opgroeien.

Expertise

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in elk aspect van het ouderlijk leven en, zoals altijd, blijven we zoeken naar nieuwe oplossingen. Onze basisprincipes blijven dezelfde: een duidelijke focus op kwaliteit en het naleven van de hoogste veiligheidsnormen.

RELAX HOOPLA

Comfort en bescherming voor je kindje

Hoopla is een comfortabele en plezante relax die de groei van het kindje volgt vanaf de geboorte en die ervoor zorgt dat het kindje in alle veiligheid kan ontspannen en plezier maken dankzij zijn gordel. De gekleurde en vernieuwende speelboog bevordert de ontwikkeling van het kindje.

Baby gym enjoy colours gym

Een innoverend product geïnspireerd op cromotherapie voor het welzijn van je kindje

De innoverende Babygym Kleurenplezier is een 3in1 baby-gym met melodieën en kleurrijke projecties geïnspireerd op cromotherapie. Het is perfect om baby te knuffelen en te ontspannen tijdens het dagelijks leven:

  1. Elektronische babygym met projecties en melodieën (DAGELIJKSE MOMENTEN)
  2. 83 cm ronde speelmat met een kussen voor de buik(DAGELIJKSE MOMENTEN)
  3. Verwijderbare maanvormige projector en nachtlampje voor het nachtkastje (NACHTMOMENTEN)

3 melodieën en projectiemodi om de speel- en ontspantijd van de baby aan te passen:

  • Fun-modus: warme kleuren en jazzmuziek voor speeltijd met baby
  • Relax-modus: koele kleuren en klassieke muziek om de baby te helpen ontspannen
  • Entertainment-modus: warme en koele kleuren met New Agemelodieën voor een veelkleurige ervaring

Het omvat 30 minuten klassieke (Mozart en Grieg), jazz en New Age-melodieën met een tijdschakelklok: ouders kunnen een cyclus van 15 of 30 minuten muziek en verlichting kiezen.

Activiteiten werkbank 2 in 1

Een gekend rollenspel voor de allerkleinsten

Een traditioneel 2 in 1 speeltje dat het logisch verband aanleert terwijl de de manuele vaardigheden ontwikkelen! Plaats de tandwielen in de juiste volgorde om de propeller te laten draaien en maak plezier door te doen alsof je een baby mechanieker bent!

Wandelwagen Chicco WE

AANBEVOLEN LEEFTIJD 0M+

De lichtgewicht buggy die het beste zal voldoen aan uw reislust.

De super compacte wandelwagen die zich omvormt tot Travel system!

CHICCO WE is de nieuwe lichtgewicht buggy die het beste zal voldoen aan uw reislust. Gehomologeerd vanaf de geboorte tot 22 kg. Opgevouwen is hij zo compact dat ouders hem overal mee naartoe kunnen nemen, ook aan boord als handbagage *.

Compatibel met de Kaily of Kiros i-Size autostoeltjes en met de Chicco soepele reiswieg, Chicco WE is een echt modulair systeem.

* De toegestane afmetingen in het vliegtuig kunnen variëren, afhankelijk van het beleid van de luchtvaartmaatschappij.Een gekend rollenspel voor de allerkleinsten

Een traditioneel 2 in 1 speeltje dat het logisch verband aanleert terwijl de de manuele vaardigheden ontwikkelen! Plaats de tandwielen in de juiste volgorde om de propeller te laten draaien en maak plezier door te doen alsof je een baby mechanieker bent!

Wandelwagen Goody

AANBEVOLEN LEEFTIJD 0M+

Goody, de Chicco wandelwagen die vanzelf dichtplooit!

Dankzij het buitengewone en innovatieve plooisysteem maakt de wandelwagen Goody je het leven gemakkelijk : duw op de 2 knoppen, lanceer het handvat naar voren en kijk hoe de wandelwagen zich vanzelf dichtplooit en alleen rechtop blijft staan.

Zijn breed en comfortabel zitje is gehomologeerd vanaf de geboorte tot 22kg, het gebruiksgemak en de hoogwaardige details vormen de perfecte mix om ouders en baby's in alle situaties tevreden te stellen.

Wandelwagen Liteway 3 - Speciale editie INTRIGUE

Stijlvol op stap : speciale editie Intrigue

Deze speciale editie haalt zijn inspiratie uit trendy dierenprinten, maar in monochrome tonen, verrijkt met eco-lederen opzetstukken en verzilverde details, om altijd stijlvol en geraffineerd op stap te gaan.

Ergonomische babydrager EasyFit

Simpel en intuïtief, als een T-shirt

Eenvoudig aan te trekken, eenvoudig aan te passen, eenvoudig te dragen

EasyFit is de eenvoudige en intuïtieve draagzak die als een T-shirt wordt aangetrokken en zich perfect aan de ouders en de baby aanpast, naar gelang van de natuurlijke en fysiologische groeifase.

Ideaal vanaf de geboorte dankzij het ergonomisch zitje. Zeer gemakkelijk om te zetten van de configuratie "naar de ouder gericht" naar de configuratie "naar de straat gericht", vanaf 6 maanden, klaar om de wereld samen te verkennen.

Dreamlight bleu

De stralende vriend van je kindje. Blauwe versie

Dreamlight is de stralende vriend van je kind die zacht oplicht en een ontspannen sfeer brengt in de slaapkamer.

  • Gemakkelijk in het gebruik: doe de lamp branden door gewoon de beer te schudden.
  • 10 minuten muziek: klassiek en new age
  • Draagbaar licht om mee te spelen en als nachtlampje te gebruiken.
Chicco Loopfiets

De eerste fiets van elk kind: ze ontwikkelt het evenwichtsgevoel en bereidt het kindje voor op het fietsen zonder wieltjes

Vervaardigd in uiterst licht metaal, met verstelbaar stuur en verstelbaar zadel om de groei van het kind te volgen.

Hoge stoel Polly Magic Relax

Veelzijdig en comfortabel vanaf de geboorte

Elegant en comfortabel, voorzien van een speelboog en een verkleinkussen

Polly Magic Relax is de nieuwe hoge stoel van Chicco. Hij garandeert een optimaal comfort voor je baby, dankzij zijn rugleuning die op verschillende standen verstelbaar is en zijn zacht en comfortabel verkleinkussen. Polly Magic Relax is zeer praktisch voor de ouders en biedt de ideale oplossing om te ontspannen en te eten. Hij kan gebruikt worden vanaf de geboorte in de positie relax en nadien als hoge stoel vanaf 6 maanden tot 3 jaar, met of zonder dienblad.