Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Done by Deer ontwerpt moderne lifestyle producten voor gezinnen met baby's en peuters.

Het Done by Deer interieur en het speelgoed zijn een combinatie van geweldig design, innovatie en een gedurfd gebruik van eigentijdse kleuren om elk item uitstekend te maken. Het Done by Deer interieur en het speelgoed zijn voor gezinnen die een evenwicht willen bewaren bij het decoreren met kinderen in het achterhoofd en toch de eenvoud van het Deense design willen waarderen, dat gemakkelijk aansluit bij de rest van het decor.

Done by Deer is 100% vriendelijk in alles wat het doet, te beginnen met het ontwerpen van producten die een glimlach op uw gezicht toveren, het betrekken van leveranciers met vergelijkbare waarden als de onze en het creëren van een vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf en met al onze zakelijke partners.

Het merk combineert modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Alle Done by Deer producten zijn in Denemarken zelf ontworpen en natuurlijk grondig getest om te voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

samenkomen en eten

Dineer met uw kleintjes met behulp van onze favoriete serie kinderserviezen die het eten leuk maken voor kleine eters. Maak je geen zorgen, als de spanning te groot wordt, zullen de hertenvrienden van onder de kin naar buiten gluren en helpen het eten te vangen. Vind alles wat je nodig hebt voor het eten met kinderen: borden, kommen, slabbetjes, placemats en nog veel meer...
Bekijk de catalogus My default image

Slaapzak

De zachte poederkleurige slaapzak versierd met Sleepy-vrienden houdt de kleintjes warm en comfortabel terwijl ze slapen - je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat de dekens 's nachts worden afgekickt. Een YKK-veiligheidsrits zorgt voor gemakkelijk aankleden en stressvrij verschonen van de luier. De ruime onderkant geeft actieve kleintjes veel bewegingsruimte. De grootte van de armsgaten kan worden aangepast met handige poppers onder de armen. De slaapzak heeft een zachte jersey voering.
Bekijk de catalogus My default image

Lekker spelen

Spelletjes spelen, lachen, fantaseren. Done by Deer speelgoed is ontworpen om de motorische vaardigheden van kinderen op een leuke en speelse manier te ontwikkelen en te versterken.
Bekijk de catalogus My default image

Rugzakken

De Done by Deer kids rugzak combineert functionaliteit, duurzaam design en duurzaamheid. 11 PET-flessen worden gerecycled bij de productie van zowel de buitenstof als de binnenvoering van de Deer friends. De rugzak is een perfecte alledaagse tas voor de kleintjes - ruim genoeg voor lunchpakketten, boeken, speelgoed of omkleden. Het heeft een hoofdcompartiment en een praktisch naamplaatje.
Bekijk de catalogus My default image