Welcome to the modern family.
De visie van Doona
Inspirerend praktisch ouderschap

Doona™ is een visionair bedrijf dat zich inzet om het leven van ouders en hun baby's te verbeteren en te vergemakkelijken door innovatieve producten en oplossingen te introduceren.

De missie van Doona
Hulpmiddelen voor ouders

Bij Doona erkennen ze dat we in een snelle wereld leven waarin elk aspect van het leven met elkaar verbonden is. Familie, werk en vrije tijd komen allemaal samen om een holistische levensstijl te vormen.

De missie van Doona is om innovatieve producten te blijven ontwikkelen die het leven van mensen beïnvloeden zonder afbreuk te doen aan de geïntegreerde functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en design.

Doona’s values
Innovatie en kwaliteit

Innovatie is het hart van Doona producten, het is ook hun passie. Niets geeft hen meer voldoening dan het bedenken van nieuwe manieren om dingen beter te doen. Innovatie biedt ons een onderscheidend concurrentievoordeel en maakt deel uit van het intellectuele eigendom van Doona, waaronder patenten, ontwerpen, handelsmerken en copyrights. Bij de ontwikkeling van hun producten gaan ze op zoek naar kritieke behoeften waarin nog niet is voorzien en wij brengen ideeën tot leven die aan die behoeften beantwoorden.

Doona doet nooit concessies aan de kwaliteit. Ze stellen altijd de hoogste norm, meer dan de officiële eisen die door labo's worden goedgekeurd en getest.

Doona verhaal
Doona's Reis

"Het begon allemaal met mijn wens om een veilige en eenvoudige omgeving te creëren voor de meest dierbare in mijn leven - mijn pasgeboren dochter Danielle ("Doona"). Hoewel we begrepen hoe belangrijk het was om haar te beschermen, was het dagelijkse gebruik van autostoeltjes en wandelwagens een kwelling. Vanuit mijn kleine ontwerpersatelier stelde ik een duidelijk doel voor ogen: Het autostoeltje omvormen tot iets veiligs, eenvoudigs en praktisch. Dit was het idee achter Doona™.

Vandaag is het Doona's visie om deze passie te delen met alle ouders over de hele wereld. We streven er voortdurend naar producten te ontwerpen die ouders inspireren en hen helpen in de eerste fasen van het ouderschap. Wij heten u van harte welkom op onze spannende reis."

Yoav Mazar, Oprichter

Ergonomisch.

De natuurlijke en aanbevolen houding van baby's is liggend op een stevige ondergrond of in de armen van hun ouders. In deze posities is het lichaam van de baby vrij om te bewegen, wat zijn ontwikkeling bevordert.

In de wereld van vandaag zijn gezinnen echter veel meer "onderweg", waardoor ouders hun baby tijdens het vervoer moeten vastmaken en vaak in bedwang moeten houden. Doona™ is ontworpen met dit primaire doel voor ogen: ouders zoals u een veilige en praktische oplossing bieden om uw baby te vervoeren.

Deskundigen op het gebied van engineering, veiligheid en medische zorg hebben de afgelopen jaren besteed aan de ontwikkeling van Doona™. Hun belangrijkste focus was ervoor te zorgen dat uw baby veilig en comfortabel is, zowel binnen als buiten de auto. Uiteraard werd Doona™ ontworpen met het oog op maximale bescherming van de baby in de auto. Door de eigenschappen van het product, en geïnspireerd door de positie van een baby in de armen van zijn moeder, werden Doona™ en zijn unieke Newborn Insert echter ontworpen om de baby ook buiten de auto volledig te ondersteunen. De positie van de baby in de Doona™ stelt hem in staat vrij te communiceren en direct oogcontact te houden, waardoor zijn ontwikkeling wordt bevorderd.

Zoals met elke kinderwagen, autostoel of ander dergelijk hulpmiddel, zijn medische professionals het erover eens dat een baby niet voor lange periodes van tijd moet worden vastgezet. Daarom raadt Simple Parenting aan om uw baby niet langer dan nodig vast te zetten in de Doona™.

Werking

Eenvoud zit verankerd in het DNA van Doona. Doona gelooft dat, om het leven van ouders en hun baby's te vereenvoudigen, ze slimme en eenvoudige producten moeten ontwerpen, die gemakkelijk te bedienen zijn.

Gebruiksstanden.
Autostoel stand
Geschikt voor reizen in een auto, taxi of vliegtuig.
Trekstand
Manoeuvreer het gemakkelijk terwijl u er naast loopt of zit.
On-the-go-stand
Gebruik de on-the-go stand wanneer u de auto verlaat en met uw baby wilt rondlopen.
Uitvouwen.
Opvouwen.
Specificaties.

Geschiktheid (EU): Achterwaarts gericht baby-autostoeltje

Groep: 0+

Gewicht baby: 1.8-13 kg

Gewicht product: 7 kg

Geschiktheid (VS): Achterwaarts gericht baby-autostoeltje

Groep: 0+

Gewicht baby: 4-35 pond

Hoogte baby: tot 81 cm

Gewicht product: 16,5 lbs

Kleuren.
Introducing - Desert Green
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Diam eu duis vitae, facilisi. Id venenatis hendrerit consectetur aenean vestibulum. Lacus id accumsan porta purus, lacus, venenatis. Et risus tellus tempus, imperdiet vehicula.
Handlebar.
Voor een comfortabele grip met een luxueus gevoel biedt de duurzame kunstlederen stuurhoes de eersteklas look van leer zonder de behoefte aan onderhoud.
 • Eenvoudige en veilige bevestiging aan uw stuur
 • Compatibel met alle Doona autostoeltjes en wandelwagens
 • Rits over de hele lengte voor eenvoudig losmaken en schoonmaken
 • Waterafstotende, weerbestendige materialen
 • Machinewasbaar
HANDLEBAR COVER BLACK
HANDLEBAR COVER COGNAC
Liki Trike

Ontworpen om met je kind mee te groeien. De Liki Trike is geschikt voor peuters van 10 maanden tot 3 jaar. Je kunt gewoon van de ene naar de andere functionele fase van de Liki Trike gaan als je kind groeit.

 • Op-en uitvouwen in 3 seconden.
 • Gemakkelijk te gebruiken en te bedienen voor ouder en kind.
 • Wordt compleet gemonteerd geleverd - direct uit de doos klaar voor gebruik.
 • Strak, modern ontwerp, biedt maximale functionaliteit en comfort.
 • Ideaal voor op reis - past gemakkelijk in de bagageruimte van uw auto of in de bagageruimte van het vliegtuig.
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor een langdurige kwaliteit.
Specificaties.

Geschikt voor leeftijden: 10 maanden - 3 jaar

Maximale draagkracht: 20 kg

Product Gewicht: 6.7 kg

Unieke kenmerken
UV-zonnescherm overkapping
Gepatenteerde "elke-hoogte" verstelbare handgreep voor ouders
Beklede zitting en rugleuning
Rugleuning in meerdere standen verstelbaar
Vezelversterkte polymeren en roestvrij aluminium
Rempedaal
Hoog-duurzame soft-ride wielen
Verwisselbare pedalen/voetsteunen met snelsluiting
Ouder/kind besturing
3 seconden inklapbaar
Dubbel ouder/kind stuursysteem
Kleuren.
Liki Trike S3 - Desert Green