Flessensterilisator

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.

Flessensterilisator: veilig schoon in een handomdraai 

Steriliseren van babyflesjes en accessoires is tijdens het eerste jaar van je kindje belangrijk. De tijdrovende klus van uitkoken in een pan is gelukkig niet meer nodig. Een flessensterilisator maakt je het leven gemakkelijk: in een paar minuten zijn alle onderdelen steriel door de behandeling met hete stoom. Zo bescherm je je kindje tegen ziektekiemen. Je kunt kiezen tussen een magnetron sterilisator of een elektrische.

Magnetron stoom sterilisator

De magnetron stoomsterilisator van bijvoorbeeld BibiAventDifrax of Dr. Brown’s biedt ruimte voor circa 4 flesjes. Je hoeft niet meer toe te voegen dan schoon water. Het is een compacte sterilisator die in de meeste gangbare magnetrons past en makkelijk mee kan worden genomen voor gebruik onderweg. Na sterilisatie blijven de artikelen bij een gesloten deksel nog een aantal uren steriel.

Elektrische stoom sterilisator

Geen magnetron? Dan is de elektrische sterilisator een oplossing. Deze stoomsterilisator werkt op stroom en biedt wat meer ruimte dan de compacte magnetron sterilisator. Erbij blijven is niet nodig, want na het voltooien van het stoomprogramma schakelt de sterilisator automatisch uit. Behalve babyflesjes kunnen ook onderdelen van de borstkolf, bordjes, lepeltjes, fopspenen of bijtringen zo hygiënisch gereinigd worden voor extra bescherming.

Heb je nog vragen over onze flessensterilisators of over andere producten van Ikwordmama.nl? Vraag het ons via de Chat!