YOYO
Kerngegevens
De regenhoes
YOYO autostoel
YOYO tas
YOYO meerijdplankje
De voetsteun
De voetenzak
YOYO connect

YOYO

Is BABYZEN YOYO comfortabel?

Zeer comfortabel, dankzij de Hytrel-elastomeerveringen op alle vier de wielen, voor ongevenaarde flexibiliteit en demping. YOYO biedt:

 • in de 0+ versie, een pop-up luifel met twee standen, een volledig plat verstevigde matras, een zachte hoofdsteun en een zachte voetensteun.
 • in de 6+ versie een goed gevoerde stoel met een verstelbare rugleuning, een afdekkap met raam en een voetensteun.
Is BABYZEN YOYO gemakkelijk manoeuvreerbaar?

Uiterst handig, met zijn gepatenteerde 'Soft Drive'-systeem, het is niet nodig om de voorwielen te vergrendelen, zelfs niet op ruw terrein. Door met een hand te sturen, gaat je YOYO overal heen, zodat je met de andere hand een paraplu of de hand van je kind kunt vasthouden.

Is BABYZEN YOYO praktisch?

YOYO is DE kinderwagen die het leven van ouders over de hele wereld gemakkelijker maakt. Met zijn recordafmetingen kan YOYO overal worden opgeborgen. Hij weet in een restaurant te verdwijnen en in een kleine lift te passen. Vouw het stuur op en YOYO kan onder de tourniquets van de metro door, met zijn armleuningen die zijn ontworpen om gemakkelijk vast te houden bij het traplopen. Wanneer YOYO is opgevouwen, kan het op de schouder worden gedragen en de wereld rondreizen!

Kan YOYO aan boord van een vliegtuig worden genomen?

Ja*! De afmetingen van de opgevouwen YOYO-kinderwagen (52 x 44 x 18 cm \/ 20,5 x 17,3 x 7,1 inch) zijn gelijk aan of minder dan de toegestane hoeveelheid handbagage van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Het is een revolutie voor reizende ouders. De tip is om YOYO mee te nemen in de reistas, verkocht als accessoire, of in de reeds meegeleverde beschermende tas.

* Sinds 2012 worden de YOYO-kinderwagens (opgevouwen afmetingen 52 x 44 x 18 cm \/ 20,5 x 17,3 x 7,1 inch) door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd of erkend als handbagage. De normen voor handbagage kunnen echter variëren afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en daarom raden we aan om bij de door jij gekozen luchtvaartmaatschappij te controleren voordat jij op reis gaat voor de laatste toepasselijke handbagage.

Is het moeilijk YOYO in en uit te klappen?

Het is pure magie! Met één hand vouwt en klapt het in een oogwenk uit, zelfs als uw kind in uw arm zit.

Hoe vouw je YOYO op wanneer deze is uitgerust met autostoeladapters?

Het bovenste deel van de adapters blijft aan het autostoeltje geklemd. Het onderste deel (met een witte knop) kan op de armleuningen van de kinderwagen blijven wanneer de YOYO is opgevouwen.

Hoe draag je YOYO in opgevouwen toestand?

Op de schouder, dankzij de comfortabele, gevoerde schouderriem, de wielen naar buiten en de kap tegen je aan. Houd het met de hand vast aan het chromen handvat. En wanneer je de YOYO uitklapt, past de riem automatisch in de mand.

Staat YOYO vrij in opgevouwen toestand?

Ja, YOYO kan in opgevouwen toestand op zichzelf staan.

Kun je het stuur van YOYO inklappen?

Ja, het stuur kan gemakkelijk worden opgevouwen, waardoor YOYO onder de tourniquets van de metro kan gaan en minimale ruimte inneemt in een restaurant. In de 0+ versie kan de YOYO veranderen in een babyverschoongelegenheid.

Wat is het maximale draagvermogen van YOYO?

YOYO + is ontworpen voor een kind met een gewicht tot 18 kg (40 lbs).
YOYO is ontworpen voor een kind met een gewicht tot 22 kg (48,5 lbs).

Het maximale toegestane gewicht varieert echter voor de volgende locaties:

18 kg (40 lbs): Australië, Belize, Canada, Costa Rica, El Salvador, Guatemala Honduras, Nieuw-Zeeland, Nicaragua, Panama en de Verenigde Staten.

15 kg (33,1 lbs): China, Israël en Taiwan.

Waar is YOYO van gemaakt?

Frame en wielassen zijn van aluminium, roestvrij staal en hoogwaardige technische kunststoffen. Materialen zijn gemakkelijk recyclebaar. Onze verpakking is vrij van plastic, is gemaakt van gerecycled karton en is bedrukt met soja-inkt.

Zijn de BABYZEN YOYO-stoffen compatibel met alle YOYO-frames?

Ja! De YOYO 6+ stoffen zijn compatibel met alle YOYO-frames. Het YOYO 0+ textiel is alleen compatibel met frames die zijn uitgerust met een omkeerbare rugleuning.

Zijn de stoffen wasbaar?

Ja, alle YOYO stoffen, inclusief de mand en 6+ stoelbekleding, zijn zeer gemakkelijk te verwijderen en machinewasbaar op 30 °C.

Kun je gemakkelijk kleuren veranderen?

Ja, aangezien de 6+ en 0+ kleurenpakketten afzonderlijk worden verkocht, kunt je de kleur in een opwelling wijzigen. Alle stoffen van 0+ en 6+ zijn uitwisselbaar op alle YOYO-frames, behalve stoffen die geen omkeerbare rugleuningen kunnen bevatten.

Hoe vergrendel je de voorwielen voor off-road gebruik?

Met YOYO hoeft je de voorwielen niet te blokkeren! De wielen zijn uitgerust met het gepatenteerde 'Soft-Drive'-systeem dat de stuurweerstand van ruw terrein elimineert.

Is YOYO uitgerust met een rem?

Ja in "push-push" -modus, met een pedaalontwerp dat het gebruik vereenvoudigt.

Zijn de riemen van het 5-punts harnas verstelbaar?

Ja, in zowel 6+ als 0+ versies kunnen de harnasgordels in drie verschillende posities worden aangepast.

Kerngegevens

Wat zijn de afmetingen van opgevouwen en ongevouwen BABYZEN YOYO?

Zoals het formaat van een vliegtuigcabine: 52 x 44 x 18 cm (20,5 x 17,3 x 7,1 inch). Uiteraard past hij heel gemakkelijk in de kofferbak van een kleine auto, maar ook onder een treinstoel en natuurlijk in de bagageruimte in het vliegtuig *. De uitgevouwen afmetingen zijn hetzelfde in versie 0+ en 6+: 106 x 44 x 86 cm (41,7 x 17,3 x 33,8 inch).

* Sinds 2012 worden de YOYO-kinderwagens (opgevouwen afmetingen 52 x 44 x 18 cm \/ 20,5 x 17,3 x 7,1 inch) door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd of erkend als handbagage. De normen voor handbagage kunnen echter variëren afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en daarom raden we aan om bij de door jij gekozen luchtvaartmaatschappij te controleren voordat jij op reis gaat voor de laatste toepasselijke handbagage.

Hoeveel weegt YOYO?

6,2 kg (13,6 lbs) voor de 6+ versie en 6,6 kg (14,5 lbs) voor de 0+ versie. Een record voor een alles-in-één stadswandelwagen die vanaf de geboorte kan worden gepgraded!

Wat is de capaciteit van de YOYO-mand?

De mand op YOYO kan tot 5 kg (11,02 lbs) dragen en is door zijn vorm zeer toegankelijk van voren en van achteren.

Zit de rugleuning van de YOYO 6+ kinderwagen achterover?

Ja, de 6+ heeft een verstelbare rugleuning met meerdere posities.

De regenhoes

Is er een regenhoes?

De versies 6+ en 0+ hebben elk een regenhoes die wordt geleverd met hun opbergkoffers, die als accessoire worden verkocht. PVC-vrij, zeer flexibel, eenvoudig te installeren en kan de luifel bedekken.

Waar kun je de regenhoes opbergen?

BABYZEN YOYO heeft een net achter op de achterkant van de 6+ versie en onder de 0+ versie.

YOYO autostoel

Kunnen de stoffen op het frame blijven tijdens het installeren van het autostoeltje?

Ja, het YOYO autostoeltje van BeSafe® is speciaal ontworpen voor BABYZEN YOYO. Het is niet nodig om de stoffen uit te doen: verwijder gewoon de voetbekleding, haak de hangmat van de pasgeborene van het stuur, vouw hem op en bevestig vervolgens het autostoeltje aan de YOYO-kinderwagen.

Kan een autostoeltje uit groep 0+ aan BABYZEN YOYO worden bevestigd?

Ja, YOYO is een alles-in-één kinderwagenvanaf de geboorte, compatibel met verschillende soorten stoelen uit groep 0+. Jij vindt de lijst onder de accessoirepagina.

YOYO heeft zijn eigen autostoeltje: YOYO autostoeltje van BeSafe®, met meegeleverde adapters, kan in twee klikken op het kinderwagenframe worden geïnstalleerd.

Is het YOYO autostoeltje van BeSafe® veilig?

Heel veilig. Het YOYO autostoeltje van BeSafe® voldoet aan alle i-Size-normen (UN R129). Met zijn Dynamic Force Absorption - technologie is de binnenschaal gemaakt van schokabsorberend materiaal. De gewatteerde zitting voor pasgeborenen (Newborn Hugger) biedt betere ondersteuning met kussens aan de voor- en onderkant en een booster achteraan. Het YOYO autostoeltje biedt een extra veiligheidsfunctie met het Side Impact Protection schokdempingssysteem, ontworpen om energie te absorberen en de druk op de nek en het hoofd van het kind te verminderen in geval van een zijdelingse aanrijding.

Blijft het YOYO autostoeltje van BeSafe® net zo comfortabel als uw baby groeit?

Het autostoeltje is aanpasbaar aan de grootte van je baby:

 • voor extra comfort en veiligheid past de dikte van de zitkussens zich aan naarmate uw baby groeit.
 • de hoogte van de harnasgordels is verstelbaar: trek gewoon de hendel aan de achterkant van de stoel omhoog of omlaag.
Waar kan de parasol worden bevestigd als de YOYO-kinderwagen is uitgerust met een autostoeltje uit groep 0+?

De parasol wordt rechtstreeks op de autostoeladapters bevestigd en als je ze op het zitje laat zitten, zal de parasol uw kind beschermen, zelfs nadat het autostoeltje van de kinderwagen is losgemaakt.

Tot welke leeftijd kunt jij uw YOYO autostoeltje van BeSafe® gebruiken?

Het YOYO autostoeltje is goedgekeurd voor kinderen van 0 tot ongeveer 12 maanden, tot 13 kg (28,7 lbs) en 75 cm (29,5 inch) hoog.

Welke kleur is beschikbaar voor het YOYO autostoeltje van BeSafe®?

Het YOYO autostoeltje is verkrijgbaar in één kleur, zwart.

Wat is het anti-verlaten apparaat?

In Italië is het verplicht om een apparaat op te nemen dat de aanwezigheid van een inzittende detecteert en je waarschuwt als deze in het voertuig is achtergelaten. Om aan deze norm te voldoen, heeft BeSafe® een Bluetooth-systeem ontworpen dat op het YOYO-autostoeltje is gemonteerd en ouders waarschuwt via een applicatie op hun telefoon. Dit apparaat is verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers in Italië.

Kun je een autostoeltje installeren op YOYO 6+?

Ja, je kunt een door BABYZEN goedgekeurd autostoeltje met de 6+ versie installeren zonder de stoffen te verwijderen. Het is tegenover de ouders geplaatst.

YOYO tas

Is de YOYO-tas compatibel met alle YOYO-kinderwagens?

De YOYO-tas kan op YOYO + en YOYO worden gemonteerd en past zich aan de drie beschikbare configuraties aan: 0+, 6+ en het YOYO-autostoeltje van BeSafe®.

Hoe wordt de YOYO-tas geïnstalleerd?

Het gaat supersnel. De YOYO-tas maakt direct verbinding met YOYO. Bevestig de rollende basis gewoon op de achterkant van de wandelwagen en klem de twee haken vast aan de basis van he stuur, de tas wordt op zijn plaats bevestigd! Om te verwijderen, maakt je de basis met een hand los, terwijl de haken op YOYO blijven.

Moet je de rolbasis gebruiken om het gewicht van de tas te dragen?

Ja, dankzij de rollende basis behoudt YOYO al zijn stabiliteit en manoeuvreerbaarheid zodra de tas is geïnstalleerd en geladen.

Is de YOYO-tas wasbaar?

Ja, de YOYO-tas kan in de machine gewassen worden op 30 \u00b0 C.

Wat is de capaciteit van de YOYO-tas?

De YOYO-tas kan tot 10 kg (22 lbs) gewicht of 40 L volume dragen.

Kun je YOYO opvouwen met de rollende basis van de YOYO-tas eraan vast?

Ja, YOYO kan worden opgevouwen en uitgevouwen met de rolbasis en de haken op hun plaats.

YOYO meerijdplankje

Is het YOYO meerijdplankje compatibel met alle YOYO-kinderwagens?

Het YOYO meerijdplankje is alleen compatibel met de YOYO+ en YOYO kinderwagens en kan niet worden geïnstalleerd als er een autostoeltje is geplaatst. Het YOYO meerijdplankje past zich aan 2 configuraties aan: 0+ en 6+.

Hoe installeer je het YOYO meerijdplankje?

Het is supersnel. Het YOYO meerijdplankje kan direct met één klik en één hand op de achterkant van de YOYO kinderwagen worden aangesloten.

Is de YOYO kinderwagen manoeuvreerbaar met zijn meerijdplankje bevestigd?

Het YOYO meerijdplankje is ontworpen om uw reis gemakkelijker te maken. Je kunt de kinderwagen met één of twee handen duwen als er een kind op het meerijdplankje zit.

Hoe bewaar je het YOYO meerijdplankje?

Wanneer het YOYO meerijdplankje niet in gebruik is, kan het op verschillende manieren worden opgeborgen dankzij de bevestigingsriem.

In versie 0+ moet het zadel worden verwijderd voordat je het board omhoog kunt brengen (riem in tussenpositie).

In versie 6+ zijn 3 opslagposities mogelijk:

 • gestrekte rugleuning, het meerijdplankje verhoogd in de hoge positie, zonder zadel
 • gestrekte rugleuning, het meerijdplankje in de tussenstand, met zadel eraan bevestigd
 • verstelbare rugleuning, het meerijdplankje in de tussenstand, zonder zadel

Zittend of staand, tot 20 kg (44,1 lbs), het is aan uw kind om te kiezen.

De voetsteun

Is de YOYO voetsteun compatibel met alle YOYO-kinderwagens?

De YOYO voetsteun kan op alle generaties van YOYO worden geïnstalleerd in de 6+ configuratie.

Kun je YOYO opvouwen met de voetsteun op zijn plaats?

Ja, YOYO kan worden ingeklapt en uitgevouwen met de voetsteun bevestigd, behoudt zijn handbagage en kan zelfs in de YOYO reistas worden geschoven.

Is de YOYO voetsteun wasbaar?

De voetsteun is afneembaar en de kussenhoes is machinewasbaar op 30\u00b0C.

De voetenzak

Kun je YOYO opvouwen met de YOYO voetenzak op zijn plaats?

Ja, YOYO vouwt net zo gemakkelijk als de voetenzak is bevestigd.

Kun je de YOYO voetenzak gebruiken op de YOYO 0+?

Nee, YOYO 0+ wordt geleverd met een eigen zachte voetbedekking. YOYO voetenzak kan alleen worden geïnstalleerd op de 6+ versie.

Kun je de YOYO voetenzak wassen?

Ja, de YOYO voetenzak is machinewasbaar op 30\u00b0C.

Kun jij je kind vastzetten in de YOYO voetenzak?

Ja, het 5-punts harnas glijdt in de YOYO-voetenzak voor maximale veiligheid.

YOYO connect

Welke uitvoeringen zijn er mogelijk met de YOYO-connect en de YOYO2?

Er zijn met de YOYO-connect vijf verschillende uitvoeringen mogelijk:

Voor een tweeling:

 • reiswieg/reiswieg
 • kleuren-pack 6+/kleuren-pack 6+

Voor broers/zussen:

 • reiswieg/kleuren-pack 6+
 • kleuren-pack 6+/reiswieg
 • kleuren-pack 6+/autostoeltje
Is de YOYO-connect net zo compact als de YOYO2?

Als de YOYO-connect is ingeklapt, zijn de afmetingen 52 x 44 x 24 cm. Er bestaat geen buggy/kinderwagen voor twee kinderen die zo compact is als de YOYO2 met de YOYO-connect (52 44 18 cm)! Het is de eerste dubbele buggy die als handbagage mag worden meegenomen in het vliegtuig*.

* YOYO-buggy’s (afmetingen ingeklapt: 52 x 44 x 18 cm) en de YOYO-connect (afmetingen ingeklapt: 52 x 44 x 24 cm) worden door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd als handbagage. De voorwaarden voor handbagage kunnen alleen wel per luchtvaartmaatschappij verschillen. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij voor meer details over de voorwaarden voor handbagage.

Kan ik de YOYO-connect makkelijk inklappen?

De YOYO-connect is in één handomdraai in te klappen. Hij heeft hetzelfde gepatenteerde inklapsysteem als de YOYO2.

Welke afmetingen heeft de YOYO-connect als hij is uitgeklapt?

Als de YOYO-connect is uitgeklapt, zijn de afmetingen: 87 cm lang, 44 cm breed en 106 cm hoog.

Als je de YOYO-connect hebt vastgemaakt aan de achterkant van je YOYO2, dan is de lengte:

Tweeling-uitvoering:

 • reiswieg/reiswieg: 155 cm
 • kleuren-pack 6+ pack/kleuren-pack 6+: 145 cm

Uitvoering voor broers/zussen:

 • reiswieg/kleuren-pack 6+: 145 cm
 • kleuren-pack 6+ pack/reiswieg: 155 cm
 • kleuren-pack 6+ pack/autostoeltje: 145 cm
Hoeveel weegt de YOYO-connect?

De YOYO-connect is net zo licht als de YOYO: 6,2 kg met het kleuren-pack 6+, 6,6 kg met het geboorte-pack of 8,1 kg met de reiswieg.

Gebruik je hem als dubbele buggy, dan is het totaalgewicht:

Tweeling-uitvoering:

 • reiswieg/reiswieg: 16,2 kg
 • kleuren-pack 6+ pack/kleuren-pack 6+: 12,4 kg

Uitvoering voor broers/zussen:

 • reiswieg/kleuren-pack 6+: 14,3 kg
 • kleuren-pack 6+ pack/reiswieg: 14,3 kg
 • kleuren-pack 6+/autostoeltje: 15,9 kg
Hoe kan ik de YOYO-connect bevestigen?

Heel eenvoudig: zet de YOYO2 op de rem en klik de YOYO-connect in een simpele beweging vast aan de achterkant van de YOYO2-buggy.

Past de YOYO-connect op iedere YOYO-buggy?

Je kunt de YOYO-connect in één klik bevestigen aan de YOYO2 en de YOYO+.

[@rowbrea@]
Is de YOYO-connect compatibel met elke YOYO-accessoire?

De YOYO-connect is compatibel met de reiswieg, parasol, bekerhouder, voetenzak, reistas, regenhoes en het muggennet.

Welke YOYO-accessoires zijn niet compatibel met de YOYO-connect?

Het YOYO-board, de YOYO-bag en het geboorte-pack zijn niet compatibel met de YOYO-connect.

De YOYO-car seat en de voetensteun zijn niet compatibel met de YOYO-connect, maar passen wel op de YOYO2 als de YOYO-connect eraan vastzit.

Is de YOYO-connect compatibel met het geboorte-pack?

Het geboorte-pack is niet compatibel met de YOYO-connect en kan ook niet op de YOYO2 worden geklikt als je hem als dubbele buggy gebruikt. De reiswieg is de enige oplossing die je kunt gebruiken als je een buggy zoekt waarin je twee kinderen kunt vervoeren.

Is de bekleding van de BABYZEN YOYO compatibel met de YOYO-connect?

De bekleding van het kleuren-pack 6+ en de reiswieg zijn compatibel met de YOYO-connect.

De bekleding van het geboorte-pack is niet compatibel met de YOYO-connect.

Tot welk gewicht is de YOYO-connect geschikt?

De YOYO-connect is net als de YOYO2 geschikt voor kinderen tot 22 kg. De buggy is als dubbele buggy goedgekeurd om twee kinderen tot 22 kg in te vervoeren.

De onderstaande landen hanteren alleen een ander maximaal toegestaan gewicht:

18 kg: Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Panama.
15 kg: China, Israël en Taiwan.

De YOYO-connect is niet verkrijgbaar in Noord-Amerika.

Andere vragen die je mogelijk interesseren

Hoeveel gewicht kan ik kwijt in het boodschappenmandje van de YOYO-connect?

Het boodschappenmandje is geschikt voor 5 kg aan spullen en dat komt bovenop de capaciteit van de YOYO2-buggy: dus samen 10 kg!

Is de YOYO-connect comfortabel?

De YOYO-connect is net zo comfortabel als de YOYO2. De wielen van de YOYO-connect hebben hetzelfde veringsysteem als de YOYO2.

Is de YOYO2 met de YOYO-connect wendbaar?

De YOYO-connect is zo ontworpen dat je YOYO2 in één klik wordt omgetoverd in een ultralichte, wendbare dubbele buggy. Met deze combinatie loop je moeiteloos overal langs, op en overheen. Dat verandert alles!

Mag ik de YOYO-connect als handbagage meenemen in het vliegtuig?

Ja*! Eenmaal ingeklapt zijn de afmetingen van de YOYO-connect (52 x 44 x 24 cm) en de YOYO2 (52 x 44 x 18 cm) kleiner dan of gelijk aan de afmetingen die de meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren voor handbagage.

BABYZEN heeft de eerste dubbele buggy ontworpen die als handbagage mag worden meegenomen in het vliegtuig: met twee kinderen mag je twee stuks handbagage meenemen. Dus kun je je YOYO2 én je YOYO-connect meenemen!

* YOYO-buggy’s (afmetingen ingeklapt: 52 x 44 x 18 cm) en de YOYO-connect (afmetingen ingeklapt: 52 x 44 x 24 cm) worden door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd als handbagage. De voorwaarden voor handbagage kunnen alleen wel per luchtvaartmaatschappij verschillen. Wij raden je dan ook aan om contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij voor meer details over de voorwaarden voor handbagage.

Zitten er ook remmen op de YOYO-connect?

Ja, net als op de YOYO2 zitten er ‘push-push’-remmen op met een pedaal, waardoor ze nog makkelijker zijn in gebruik.

Als de YOYO-connect is bevestigd aan de YOYO2 heeft de buggy een ultra-efficiënt remsysteem op alle vier de wielen.

Hoe kan ik de reiswieg bevestigen op de YOYO-connect?

Je hebt speciale adapters nodig om de reiswieg te bevestigen aan de YOYO-connect. Deze adapters zitten niet standaard bij de YOYO-connect of bij de YOYO-reiswieg. Ze worden apart verkocht als YOYO-connect reiswieg-adapters.

Hoe kan ik de YOYO-connect vastmaken aan de YOYO2 als hij is ingeklapt?

Je kunt de YOYO-connect inklappen en vasthaken aan de achterkant van je YOYO2. Gebruik daarvoor de twee haken op het frame en een bevestigingsriem. Nu kun je de combinatie veilig vervoeren. Op deze manier kun je makkelijk switchen van een enkele naar een dubbele buggy en andersom.