We houden van baby's, we zijn dol op kinderen, we bewonderen ouders en we doen ons best om een heleboel coole producten te ontwerpen die gezinnen gelukkig maken en ze helpen samen te groeien.

Wij zijn Infantino, en gelukkige ouders en kinderen gaan ons aan het hart.

Parents Rule

Het zijn zo'n beetje de hardst werkende mensen op aarde, maar ze worden er ook genoeg voor beloond. Alle gekte, stress en late nachten worden vergeten bij elke kleine glimlach. We hopen dat onze producten hen helpen om nog een paar welverdiende glimlachen te krijgen.

Tegen de verveling

Wij zijn grote fans van spelen. En dat inspireert ons bij het ontwerpen van ons speelgoed. We besteden veel tijd om ze leuker, interessanter en minder saai te maken. We willen de kleintjes nieuwsgierig maken en aan het lachen maken.

Van onze familie naar die van jullie

Bij Infantino zijn er moeders, vaders, tantes, ooms, vrienden en grootouders. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijke ervaringen en een gezamenlijke overtuiging dat we geweldige producten (en momenten) kunnen creëren voor u en uw kleintjes. Wij zijn ontwerpers, kunstenaars, dromers, denkers en knutselaars.

Geen zorgen

Al onze producten zijn altijd gemaakt met veiligheid in gedachten en maken gebruik van veilige materialen. Wij innoveren al tientallen jaren en stellen de gezondheid en het welzijn van onze kleine klanten altijd voorop. Omdat je genoeg zorgen hebt over andere dingen, zoals wat er gebeurt als de fopspeen door het toilet wordt gespoeld.

SIT, SPIN & STAND ENTERTAINER 360 SEAT & ACTIVITY TABLE™

Voor baby's is deze ombouwbare entertainer een echte topper. De kleintjes kunnen 360 graden draaien met 6 interactieve speeltjes om te ontdekken, inclusief oplichtende knoppen om muziek en geluidseffecten te activeren. Met drie hoogte-instellingen voor opgroeiende kinderen. Zodra de kleintjes kunnen lopen, tovert u de entertainer om in een staande speeltafel met drie rollende dierenvriendjes. Na het spelen kunt u de speeltafel in enkele seconden inklappen en de poten kunnen onder de tafel worden opgeborgen. Makkelijk op te bergen, mee te nemen of gewoon van kamer naar kamer te verplaatsen.

4-IN-1 GROW WITH ME PLAYLAND™

Laat je van je wilde kant zien met dit activiteitencentrum vol leuke activiteiten. De doordachte gefaseerde leeraanpak biedt eindeloze speelmogelijkheden van peuter tot kleuter, stimuleert de ontwikkeling van de grove motoriek, het bereiken van mijlpalen zoals zelfstandig zitten en staan en een inleiding tot cijfers en tellen.

INFANTINO MAIN - 3-IN-1 JUMBO ACTIVITY GYM AND BALL PIT

Baby's zullen dol zijn op dit geoptimaliseerde 3-in-1 jumbo speelmat & ballenbad. Deze speciale speelmat verandert in een zintuiglijk rijk, oversized ballenbad perfect voor actieve peuters. Als het plezier voorbij is, kunnen de bijgeleverde kleurrijke ballen handig worden opgeborgen in de netzak.

CUDDLE UP

Deze ergonomische drager heeft een unieke gebogen kap die de baby niet te veel bedekt maar toch bescherming biedt. Het brede, ergonomische zitje ondersteunt de heupen van de baby in de "M"-positie. Baby wordt ondersteund van knie tot knie met een natuurlijk afgeronde rug voor een veilige en comfortabele rit. Mama en papa zullen dol zijn op deze drager, vooral vanwege de zachte, verstelbare schouderbanden en de brede tailleband die het gewicht naar de heupen van de drager verplaatst.De Cuddle Up draagzak is schattig en functioneel, met de afneembare teddy capuchon en een hoodie-achtige zak voor de handen van de ouders.

INFANTINO SPEELSET MET BLOKKEN, BALLEN EN DIERENVRIENDJES (20 ST.)

Baby's zullen dol zijn op deze geweldige set van knijpbare, getextureerde baby basics. Deze blokken, ballen en dierenvriendjes met textuur leren de kleintjes cijfers, kleuren en dieren met veel mogelijkheden om vrij te spelen. De set bestaat uit 8 gemakkelijk vast te pakken textuurballen, 8 telblokken en 4 knijpbare dieren. 20 stuks in totaal.

FRESH SQUEEZE STATION™

Maak en bewaar je eigen handige voedingszakjes met het Infantino Squeeze Station. Het is snel en gemakkelijk. Giet de puree erin en druk op de knop om te vullen. Perfect voor zelfgemaakte babyvoeding en smoothies, maar ook voor in de winkel gekochte appelmoes, yoghurt en puree. Geniet er nu van of bewaar het in de koelkast of vriezer voor later.

Infantino Opblaasbaar bad Walvis

Een bal in een zachte, ondersteunende walvis bad die verandert in een spetterende ballenbak met 10 drijvende ballen en een rinkelende staart. Perfect om kleintjes te helpen bij de overgang naar een groot bad. Laat de stop los om het water weg te laten lopen als het bad klaar is. Kan gemakkelijk worden opgeblazen en opgevouwen, dus perfect voor thuis of op reis.

Infantino Hangspeeltje spiraalvormig - Vos

Dit autostoelspeeltje heeft een pluche spiraalvormig ontwerp dat gemakkelijk rond het handvat van een autostoeltje of rond de stang van de kinderwagen kan worden gewikkeld. Het bevat drie unieke speeltjes om de verbeelding en aandacht van baby onderweg te stimuleren. Met een verscheidenheid aan kleuren, texturen en vormen om naar te kijken en aan te raken, moedigt dit spiraalvormige autostoelspeelgoed aan tot reiken, slaan, grijpen en zintuiglijk spelen.

Infantino Muzikaal Hangspeeltje Kevertje

Vermaak de kleintjes thuis of onderweg met dit leuke, knuffelbare muzikale insect! Makkelijk op te hangen aan autostoeltjes of kinderwagens. Trek gewoon aan zijn ringen om deze vriendelijke regenboogrups uit te rekken tot zijn volledige lengte. Luister dan naar zijn zoete slaapliedje als hij langzaam weer omhoog klimt. Inclusief clacker ringen om aan te trekken en te spelen en een kiekeboe spiegel.