De waarden van het LEGO® merk

Fantasie

Vrij spel is bij uitstek de manier waarop kinderen hun fantasie ontwikkelen – het is de basis voor creativiteit. Nieuwsgierigheid vraagt WAAROM en probeert daarop verschillende antwoorden te vinden. Speelsheid vraagt WAT ALS en bedenkt hoe je van het gewone iets buitengewoons kan maken, fantasie of fictie. Dromen is de eerste stap om iets te doen.

Creativiteit

Creativiteit is het vermogen om ideeën te bedenken die nieuw, verrassend en waardevol zijn - en dat is de meest essentiële 21e-eeuwse vaardigheid. Systematische creativiteit is een bijzondere vorm van creativiteit die logica en redeneren combineert met speelsheid en verbeelding.

Plezier

Plezier is samen actief zijn, de spanning van het avontuur, het vreugdevolle enthousiasme van kinderen en het plezier zowel jezelf als anderen te verassen met wat je kan of creërt. Plezier is het geluk dat we ervaren wanneer we volledig betrokken zijn bij iets dat meesterschap vereist, wanneer onze capaciteiten in evenwicht zijn met de uitdaging die voor ons ligt en we vooruitgang boeken in de richting van een doel.

Leren

Leren is nieuwsgierig zijn, experimenteren en samenwerken - het verruimt ons denken en doen, helpt ons nieuwe inzichten en vaardigheden te ontwikkelen. We leren spelenderwijs door dingen in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en op verschillende manieren weer in elkaar te zetten. Bouwen, ombouwen, herbouwen, en zo nieuwe dingen creëren en nieuwe manieren van denken over onszelf en de wereld ontwikkelen.

Caring

Caring gaat over de missie van Lego om een positief verschil te maken in het leven van kinderen, voor onze collega's, onze partners, en de wereld waarin we leven. Dat beetje extra doen, niet omdat het moet - maar omdat het goed voelt en omdat we erom geven.

Kwaliteit

Voor ons betekent het woord kwaliteit de uitdaging van voortdurende verbetering om het beste speelmateriaal te leveren, het beste voor kinderen en hun ontwikkeling en het beste voor onze gemeenschap en partners. Van onze reputatie voor uitmuntende kwaliteit tot het vertrouwen van onze klanten - wij geloven in kwaliteit die voor zichzelf spreekt en die ons tot een huishoudnaam heeft gemaakt.

Het LEGO® Merk Framework

Geloof

Kinderen zijn onze rolmodellen

Missie

De bouwers van de toekomst inspireren en ontwikkelen

Visie

Een wereldwijde kracht voor Leren-door-Spelen

Idee

Systeem-in-Spel

Waarden
  • Fantasie
  • Plezier
  • Creativiteit
  • Zorgzaamheid
  • Leren
  • Kwaliteit
Beloftes

Speel Belofte

Plezier in het bouwen, Trots op de creatie

Mensen Belofte

Samen slagen

Partner Belofte

Gezamenlijk waarde creëren

Planeet belofte

Positieve invloed
Moed

Alleen het beste is goed genoeg

De LEGO beloftes

Mensen Belofte

We geven veel om onze mensen, die deel uitmaken van het mogelijk maken van LEGO® speelervaringen. We zetten ons in voor de mensenrechten en zorgen voor veilige, gezonde en respectvolle werkplekken voor onze werknemers. We streven ernaar om verantwoordelijke bedrijfsprincipes uit te dragen in het hele bedrijf.

Speel Belofte

Wij weten dat spelen van essentieel belang is voor de ontwikkeling van elk kind. Als kinderen spelen, leren ze problemen op te lossen, creatief te zijn en veerkrachtig te worden. Het helpt hen te gedijen in een complexe en uitdagende wereld.

Planeet Belofte

Wij willen onze rol spelen bij het bouwen aan een duurzame toekomst en een positieve impact hebben op de samenleving en de planeet, die de kinderen zullen erven. Wij geloven dat wij de verantwoordelijkheid hebben om de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren en te streven naar een nulimpact op de planeet.

Partner Belofte

Het opbouwen van partnerschappen met klanten, leveranciers en intellectuele eigendomspartners op basis van wederzijdse waardecreatie zijn van fundamenteel belang voor de LEGO Groep als we de uitdagingen en de complexiteit van de wereld van vandaag willen aangaan.

LEGO DUPLO

De hersenen van een kind ontwikkelen zich het snelst in de eerste drie levensjaren. Plezier is het belangrijkste mechanisme dat deze ontwikkeling ondersteunt. In een wereld waarin constant alles verandert, zullen kinderen gelukkiger en gezonder worden als ze de juiste basisvaardigheden hebben ontwikkeld om hen een leven lang te ondersteunen.

Daarom ontwerpen Lego al meer dan 50 jaar LEGO® DUPLO® sets die kinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling in de belangrijkste levensfase. Dit doen Lego in nauwe samenwerking met onderwijsinstellingen voor jonge kinderen en wereldberoemde experts. Lego gelooft in een GROOT begin voor kleine kinderen en creëert een wereld vol speelmogelijkheden met producten waarmee kinderen niet op een goede of verkeerde manier kunnen spelen. En waarin ieder kind zijn eigen persoonlijkheid kan ontwikkelen en zijn fantasie de vrije loop kan laten. De LEGO® DUPLO® sets worden opgebouwd uit verschillende personages, leuke thema's en in kleuren om bij te kwijlen, zo mooi. Ze passen op eindeloos veel manieren bij elkaar en ondersteunen het natuurlijke ontdekkings- en leerproces van kinderen. De kleine details in het ontwerp van DUPLO® speelsets dragen bij aan een GROTE eerste stap in het leven.

-4%
LEGO DUPLO Bath Time Floating Animal Train
2008616

LEGO DUPLO Bath Time Floating Animal Train

Leeftijd
2+ jaar
Materiaal
Kunststof
25 € 24 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-4%
LEGO DUPLO Duplo Princess Belle's Ballroom
2008609

LEGO DUPLO Duplo Princess Belle's Ballroom

Leeftijd
2+ jaar
Materiaal
Kunststof
24 € 23 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-4%
LEGO Minions in Gru’s Lab
2005590

LEGO Minions in Gru’s Lab

Leeftijd
4+ jaar
Materiaal
Kunststof
24 € 23 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen
-6%
LEGO DUPLO Opbergdoos
2004353

LEGO DUPLO Opbergdoos

Leeftijd
2+ jaar
Materiaal
Kunststof
36 € 34 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen