Meerijdplankje

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.

Het meerijdplankje – Spring maar achterop!

Een meerijplankje is een handig plankje op wielen dat je achter de kinderwagen of buggy klikt. Het wordt ook wel kiddy board of buggyboard genoemd. Op een meerijd plankje kun je een kleuter staand of soms zelfs zittend vervoeren. Een prima oplossing als je twee kindjes hebt die wat meer in leeftijd verschillen. Zo kunnen vermoeide beentjes lekker even meeliften. Of heb jij je zelfstandige kleuter veilig dichtbij op plekken waar het wat drukker of gevaarlijker is. Welk board past bij jouw merk kinderwagen? En wil je een plankje met of zonder zitje? Volg onze koophulp. 

Bij Ikwordmama vind je een meerijdplankje voor jouw Maxi-Cosi, Quinny, Baninni , Joolz, Mutsy, Easywalker of Babyzen en andere bekende merken.

Meerijdplankje universeel of merk specifiek

De meeste bekende merken kinderwagens of buggy’s hebben een eigen meerijdplankje ontwikkeld. Kijk naar onze meerijdplankjes van QuinnyJoolz of Babyzen YoYo meerijdplankje bijvoorbeeld. Zo’n kiddy board klikt eenvoudig op het frame van jouw wagen en is ontworpen om de loopruimte achter de kinderwagen of buggy optimaal te houden. 
Zit jouw model er niet tussen? . Deze is zo ontworpen dat het plankje ook op de meeste andere modellen kinderwagens en buggy’s past. Een universeel meerijdplankje dus. Handig ook bijvoorbeeld als je een buggy en een kinderwagen van twee verschillende merken hebt. Of als het plankje soms ook op de kinderwagen van opa en oma overgezet wordt.

Meerijdplankje met zitje 

Een meerij-plankje is in eerste instantie ontworpen om je kleuter die al zelf loopt, nog wat meelift momentjes te kunnen geven op langere wandelingen. Of als de ochtend op de kleuterschool wel héél vermoeiend was. Is staan niet fijn? Dan zijn er ook meerijdplankjes met een zitje. Daarmee worden zelfs lange winkelmiddagen een pretje! Zoals de universele Baninni Kids Board Passo met een plat zitje voor bijna alle merken kinderwagens en buggy’s, of de Babyzen YoYo+ Board met een heus zadel. De zitjes zijn ook weer los te halen, dus wisselen tussen staan en zitten is geen probleem.

Bij Ikwordmama.nl vind je snel en eenvoudig het passende meerijdplankje, kiddy board of buggy board voor bij jouw kinderwagen of buggy. Heb je nog vragen over de meerijdplankjes, kinderwagens of over andere artikelen van Ikwordmama.nl? Stel ze gerust via onze Chat. We helpen je graag verder!