Bestellen en verzenden:

Een bestelling plaatsen bij ikwordmama.nl is heel eenvoudig.

Bezorging

Alle pakketten in Nederland en België worden met PostNL verstuurd. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een Track & Trace-code. Door het invullen van deze code en uw postcode op de website van PostNL bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres. De status van uw bestelling kunt u na 00:00 uur volgen.

Niet thuis

Indien je niet thuis bent wanneer je bestelling word bezorgd, dan zal het pakket bij de buren of op het postkantoor worden afgeleverd. Let op, PostNL laat geen briefjes meer achter in de brievenbus. Via de track en trace die wij via de e-mail verzonden hebben kun je zien waar je pakketje zich bevindt. We raden je aan om de PostNL app te downloaden zodat zij push-berichten kunnen zenden over de status van je bestelling. Als het pakket is afgeleverd bij het postkantoor dan heeft u 1 week de tijd om het pakket af te halen. Hierna wordt het pakket weer teruggezonden naar ikwordmama.nl en als retour behandeld.

Levertijd

Een groot gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Voor deze producten geldt een levertijd van 1 werkdag (NL) mits u voor 17:00 uur bestelt. Voor België geldt een levertijd van 2-3 werkdagen. De levertijd staat bij ieder product weergegeven. Wanneer u meerdere producten bestelt, staat de definitieve levertijd in de winkelwagen en in de orderbevestiging. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Verzendkosten(*m.u.v. Bopita)

De verzendkosten variren per product en worden op productniveau weergegeven. U betaalt eenmalig verzendkosten per bestelling, ongeacht hoeveel producten u bestelt. Standaard gelden onderstaande verzendkosten: € 5,95 (NL,BE) tot 30kg bij bestellingen tot een bedrag van € 20,-. Bij bestellingen vanaf € 20,- zijn de verzendkosten € 3,50 (NL,BE). Bij bestellingen vanaf € 49,- (NL, BE) betaalt u geen verzendkosten. Een uitzondering wordt gemaakt bij bestellingen van boven de 30kg, hierbij betaalt u per 30kg € 5,95.
Let op: verzendkosten worden niet terugbetaald bij retourzendingen

Bezorging door Bopita

Alle orders via Bopita gaan d.m.v. dropshipping. Wanneer u een bestelling plaats bij ons met Bopita producten, bestellen wij het de volgende werkdag via onze leverancier. U ontvangt van Bopita een orderbevestiging en ze nemen contact met je op wanneer je pakket geleverd wordt. Alle bestellingen van Bopita onder de 100 Euro bevatten 15 euro verzendkosten. Alle bestelling boven de 100 euro zijn gratis. Producten van Bopita hebben elk een eigen levertijd, dit staat naast het product vermeld.

Bezorging door Nomi

Alle bestelingen Nomi ga allen via voorafgaande bestelling. Wanneer u een bestelling plaats bij ons met Nomi producten, bestellen wij het de volgende werkdag via onze leverancier. Producten van Nomi hebben elk een eigen levertijd, dit staat naast het product vermeld.