Betaalmogelijkheden

Ikwordmama biedt op haar website momenteel de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, vooruitbetalen, achteraf betalen met acceptgiro via MultiFactor, betalen met VISA, Mastercard, Paypal en Mister Cash/Bancontact (voor Belgi). Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL-verbinding.

iDeal

Met iDEAL kunt u direct bij het plaatsen van uw bestelling betalen. Zodra u betaald heeft, krijgt u een bevestiging van uw betaling en worden de door u bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel). Als u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Friesland Bank en Triodos Bank, kunt u via iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL werkt als volgt: U plaatst het (de) gewenste artikel(en) in de winkelwagen en klikt vervolgens op afrekenen. Op de betaalpagina kunt u alleen na het aanmaken van een account uw bestelling plaatsen. Bij de betaalmethode kunt u iDEAL selecteren en uw bank. Als u deze gegevens heeft ingevuld, gaat u verder en klikt u op 'bestelling bevestigen'. U wordt dan doorgeleid naar uw eigen internetbankieren-omgeving. Op deze pagina kunt u de resterende gegevens invullen en de betaling voltooien. U wordt vervolgens teruggeleid naar de bevestigingspagina op ikwordmama.nl en krijgt vervolgens een e-mail met de gegevens van uw bestelling. Alle iDEAL-betalingen worden voor ons verwerkt door Pay.nl die voor u de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

Vooruit betalen

Als u kiest voor vooruitbetalen, plaatst u uw bestelling op ikwordmama.nl. Vervolgens gaat u naar de betaalpagina en kiest u voor vooruit betalen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, krijgt u van ikwordmama een e-mail met alle gegevens die u nodig heeft om zelf de betaling over te boeken. Uw bestelling zal verstuurd worden zodra de betaling ontvangen is. Let op: afhankelijk van uw bank kan dit 1 tot 2 werkdagen duren.