Retourneren:

Wij van Ikwordmama.nl verwerken alle bestellingen met zorg. Toch kan het altijd voorkomen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Voldoet de bestelling niet aan je verwachting? Of is het kapot, beschadigd of niet volledig ontvangen?

Dit kan gebeuren.

Daarom is het bij Ikwordmama.nl geen probleem om een bestelling te retourneren. Op al onze producten zijn onze algemene voorwaarden en de retourvoorwaarden van toepassing. Lees hieronder wat onze retourvoorwaarden in het kort inhouden.

Direct naar retourformulier

Retourvoorwaarden

Als het product nog in de originele staat is en de originele fabrieksverpakking onbeschadigd is, dan mag je het binnen 14 dagen zonder reden retourneren. Binnen de bovengenoemde termijn van 14 dagen zullen wij de volledige prijs van de goederen terugbetalen zonder de verzendingskosten voor bestellingen onder 49 euro.

Vul het formulier in door te klikken op de onderstaande link, wij nemen je verzoek in behandeling, beoordelen het en sturen je een retourlabel toe.

Direct naar retourformulier

Als het product of de originele verpakking beschadigd is, als het product gebruikt is, of gebruikssporen vertoont of als het incompleet is, dan vervalt je recht op het (volledige) aankoopbedrag.

Om hygiënische redenen mag van borstkolven en toebehoren, borstcompressen, lekschalen, tepelhoedjes, sterilisators, flessen en fopspenen, zwangerschapsondergoed en voedings-BH’s de seal/sluitzegel niet geopend zijn geweest. Heb je de seal of sluitzegel geopend of verbroken dan vervalt je recht op retourneren.

Kleding en textiel mag niet gebruikt/gedragen zijn en het label/kaartje moet nog aan de kleding of textiel zitten.

Als je retourzending zoek raakt is dat voor het eigen risico van de klant tot op het moment dat het bij ons is gearriveerd. Zorg daarom altijd dat je de retourbevestiging (Track en Trace-code) meekrijgt bij het PostNL-punt.

De terugbetaling vindt binnen 7 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product plaats. De terugbetalingen worden altijd op dezelfde betaalwijze teruggestort als u de aankoop heeft gedaan.

Let Op

Voor meubels van het merk Bopita gelden afwijkende regels: de retourkosten zijn namelijk altijd voor rekening van de klant. Indien je Bopita-meubels wilt retourneren moet dit steeds vooraf aangevraagd worden bij ikwordmama d.m.v. een email naar info@ikwordmama.nl.

Bopita-goederen worden enkel teruggenomen en terugbetaald indien de oorspronkelijk verpakking niet is geopend en/of beschadigd. Afhankelijk van de grootte van het retourpakket kun je de goederen terugsturen via PostNL naar:

Bopita (Lion International BV), Energieweg 1, 6662 NS Elst,

of worden ze opgehaald door een transporteur van Bopita zelf, waarvoor een standaardtarief van 40 euro in rekening wordt gebracht worden die worden verrekend bij het terugbetalen van het aankoopbedrag. Over de retourprocedure word je schriftelijk door ons op de hoogte gehouden. Dat kan tot 10 dagen duren. Kosten of beschadigingen aan de goederen die ontstaan doordat de klant zich niet houdt aan de hierboven beschreven procedure zijn voor rekening van de klant.

Na ontvangst van de geretourneerde goederen door Bopita bevestigt ikwordmama.nl binnen 14 werkdagen de terugbetaling van de aankoopwaarde. Terugbetaling gebeurt op dezelfde betaalwijze als de aankoop is verricht.

Nog even op een rij:

Als je een defect product hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wacht ons antwoord af voordat je het product terugstuurt.

Zodra wij jou vragen het product terug te sturen, sturen wij jou een gratis verzendlabel.

Hoe moet ik het product retourneren?

Voordat je het product terugstuurt, vul je het online-retourformulier in op onze website. Na ontvangst van het retourformulier stuurt onze afdeling retouren jou per mail de retourinstructies, een gratis retourlabel en de retourvoorwaarden.

Je kan het product ook terugsturen door gebruik te maken van het adres op het verzendlabel. Verzending is dan ook gratis. Je retourneert je bestelling met dezelfde bezorgdienst als waarmee het pakket geleverd is. Onze pakketten worden geleverd door PostNL. Deze pakketten kunnen alleen retour gestuurd worden via een PostNL-pakketpunt.

Het product moet in originele staat, verpakking en met het volledig ingevulde retourformulier verzonden worden. Wij adviseren daarom de originele verpakking steeds voorzichtig open te maken zodat je deze eventueel kunt gebruiken voor het retourneren.

Mag ik het ook anders verzenden?

Als je bovenstaande procedure niet wilt volgen, staat het je vrij je favoriete retourmethode te kiezen. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de goederen dan voor jouw rekening zijn en dat jij het risico draagt voor beschadiging of verlies van de goederen tijdens een retournering, tot de goederen ons bereiken. Let op: niet gefrankeerde zendingen worden verrekend. Als je de retour ongefrankeerd aan ons terugstuurt, houden we de door PostNL in rekening gebrachte kosten en boete in op het bedrag wat aan je wordt overgemaakt. PostNL rekent een strafporti van €14 euro, exclusief porti. Dus let a.u.b.op de frankering.

Onze retouren-balie bevindt zich op de Goudlaan 35 in Den Haag. Als je de producten wilt retourneren via de retouren-balie, maak dan eerst een afspraak met onze klantenservice. Je kan ons daarvoor een mail sturen naar info@ikwordmama.nl of op werkdagen bellen op telefoonnummer 085-208 70 20.

Zodra wij jouw pakket ontvangen hebben, sturen wij jou een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product is aangekomen in ons magazijn volgens de track en trace-informatie, maar dat je nog geen bevestiging van ontvangst hebt gehad. Geen zorgen! Het kan tot 3 werkdagen duren voordat we je retour in behandeling nemen.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen? Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour? Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij het product retour hebben ontvangen, daarna behandelen wij binnen 2 werkdagen de retourzending. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Mijn product is incompleet geleverd. Mocht het product incompleet geleverd zijn, vul dan het online retourformulier in. Geef duidelijk aan wat er ontbreekt. Wij nemen contact op met de fabrikant en sturen het ontbrekende onderdeel uiterlijk binnen 2 weken naar je toe. Mocht dit langer of korter duren, wordt je op de hoogte gesteld.

Meest gestelde vragen

Tot wanneer kan ik het product retourneren?

Je mag binnen een termijn van 14 dagen (na ontvangst) het product kosteloos retourneren. De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je de online retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd worden.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Het retourneren is gratis binnen de zichttermijn van 14 dagen. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires en/of een ontbrekende verpakking heb je helaas geen recht meer op het (volledige) aankoopbedrag.

Teleurstellende zwangerschap

Mocht de zwangerschap teleurstellend aflopen, dan kan je de ongebruikte producten retourneren. Na ontvangst van de producten ontvang je het volledige bedrag van de aankopen terug. Neem hiervoorcontact op met onze klantenservice.

Product defect/ beschadigd of verkeerd artikel geleverd

Binnen de 14 dagen bedenktijd gelden de volgende voorwaarden bij een defect/beschadigd of verkeerd geleverd product.

Je dient een defect/ beschadigd of verkeerd geleverd product altijd vooraf, telefonisch of per mail (info@ikwordmama.nl) aan te melden met uitleg en eventuele foto’s.

Wanneer je ervoor kiest om een vervangend product te ontvangen, krijg je van ons per e-mail aanvullende retourinstructies toegestuurd.

Je stuurt ons het defecte/ verkeerd geleverde product toe met ons verzendlabel en een volledig ingevuld retourformulier. Bij ontvangst hiervan beoordelen we het product. Indien het niet gerepareerd kan worden sturen wij binnen 2 werkdagen het vervangende product naar je op.

Wanneer je kiest om het aankoopbedrag terug te krijgen, vindt eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product plaats. De terugbetalingen worden op dezelfde methode verricht als de aankoop.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer het product aan de eisen voldoet, wordt het volledige bedrag teruggestort. Zodra wij het geretourneerde product ontvangen hebben, betalen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terug met dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Garantie

Wij van Ikwordmama.nl staan achter de producten die wij verkopen. Ons assortiment kent vele merken. Al deze merken hebben een ding gemeen en dat is dat ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben. Desondanks kan het voorkomen dat er defecten of klachten ontstaan. Hier zijn we ons van bewust. Daarom bieden we je, tenzij anders vermeld, volledige garantie op je aankoop. Er wordt vaak gewerkt met een fabrieksgarantie van 1 jaar, maar wij van Ikwordmama.nl zullen alles op alles zetten om de defecten naar tevredenheid op te lossen binnen de verwachte levensduur van het product. Wij geven op alle artikelen garantie. Meestal is dit de fabrieksgarantie die vanuit de fabrikant vast staat. Dit vermelden wij bij de meeste producten dan ook bij de specificaties. Wij proberen alles zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen bij de productomschrijving.

Garantie product retourneren.

Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, controleren wij de staat van het product. We controleren ook of hij binnen de garantie valt. Valt hij binnen de garantie dan heb je het nieuwe product uiterlijk binnen 14 werkdagen in huis, mits het op voorraad is. Mocht het niet onder de garantie vallen, wordt je op de hoogte gesteld.

Garantievoorwaarden

Ikwordmama.nl stelt zich aansprakelijk tegenover de klant voor schade aan de producten, optredende tijdens het verpakken en vervoeren van de producten.

De garantie geldt alleen, als de klant aan alle verplichtingen van Ikwordmama.nl heeft voldaan.

Wat te doen bij klachten?

Mocht er een klacht zijn, laat dit dan weten via: info@ikwordmama.nl, onder vermelding van je ordernummer. In de mail omschrijf je de klacht en voeg je eventueel foto’s toe. Doorgaans bieden wij zo snel mogelijk een passende oplossing. Ikwordmama.nl - Alles voor een blije moeder!