Kortingscode voorwaarden Voor kortingscodes van webshop ikwordmama.nl
Informatie over geldigheidsduur, grootte van de korting en producten waarop de actie van toepassing is, kunt u vinden op de actie-pagina of op de plaats waar u de kortingscode heeft gekregen.
De kortingscodes van de webshop ikwordmama kunnen nooit gebruikt worden i.c.m. artikelen met een verlaagde prijs indien de actievoorwaarden dit niet expliciet vermelden.
Het toepassen van een kortingscode annuleert automatisch alle andere geschenken, kortingen, kortingscodes of bonuskaarten die op het ogenblik van aankoop worden aangeboden door ikwordmama.nl.
Per bestelling kan slecht 1 kortingscode worden aangewend. Kortingen van diverse acties kunnen niet worden gecombineerd als de voorwaarden van de acties dit niet expliciet vermelden.
De verkoopsacties van ikwordmama zijn niet van toepassing voor bepaalde klantengroepen (medewerkers van xxx, partners, dealers, corporate clients) en voor bedrijven, indien de voorwaarden van de acties dit niet expliciet vermelden.
Alle acties zijn enkel van toepassing voor privaatpersonen. Aankopen met kortingscodes met het doel de producten verder te verkopen is niet toegestaan.
Kortingen kunnen niet worden aangewend op andere manieren, incl. geldelijke uitbetaling.