SAFETY 1ST geschiedenis

Safety 1st is in 1984 in de Verenigde Staten ontstaan uit de persoonlijke ervaring en wens van één man, Michael Lerner, om kinderen veilig te houden, vooral tijdens autoritten. Het originele verkeersbord "Baby aan boord" dat het merk toen verkocht, is nu nog steeds een bestseller.

Aan het eind van de jaren 80 realiseerde Michael Lerner zich dat de veiligheid van kinderen thuis een groeiende zorg voor ouders was, die niet werd aangepakt door de beperkte reeks producten die te koop waren in bouwmarkten of speelgoedwinkels. Toen creëerde hij een uitgebreid assortiment kinderveiligheidsproducten, van stopcontactdeksels en ladeblokkeringen tot babyfoons, en een solide assortiment babyspullen voor binnen en buiten.

Michael Lerner richtte zich voortdurend op innovatieve kwaliteitsproducten, zonder afbreuk te doen aan het gemak voor ouders. Of het nu ging om het verbeteren van bestaande producten of het werken aan nieuwe producten, ontwikkeld met de expert die hij aantrok, hij was altijd toegewijd aan slimme oplossingen voor thuis en buitenshuis. Het resultaat is een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, dat alles omvat van badderen tot veiligheid in de auto.

In 2000 sloot het bedrijf zich aan bij de Dorel Groep en zette het zijn expansie in heel Europa voort. Het verkoopt nu zijn steeds rijkere collectie van veilige en slimme producten voor kinderen over de hele wereld, zowel offline als online. Het assortiment omvat veiligheid voor thuis, huishoudelijke apparatuur, hygiëne en verzorging, kinderwagens en autostoeltjes.

Kennismaking met SAFETY 1ST

Bij Safety 1st is de eerste prioriteit het aanbieden van slimme manieren om kinderen het leven veilig te laten ontdekken. Bij Safety 1st denken ze dat, als ouders eenmaal gerustgesteld zijn dat hun kinderen veilig zijn, de rest aan hen is. Met een kindveilig huis hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het opvegen van gemorste vloeistoffen terwijl uw kleintje op ontdekkingstocht gaat!

Omdat uw kind uw prioriteit is en omdat het zijn ontdekkingen zijn die hem helpen groeien, bieden ze bij Safety 1st een volledig assortiment babyspullen voor binnen en buiten dat zijn ontwikkeling ondersteunt en u gemoedsrust geeft.

Onze producten
VEILIGHEID VOOR THUIS, AUTOSTOELTJES, WANDELWAGENS & BABYDRAGERS

Als de baby er eenmaal is, beleeft u als ouder alles met hem of haar: voor het eerst een ritje maken naar het park, naar vrienden rijden of gewoon genieten van de tijd thuis. Kinderen maken elke dag tot een nieuwe ervaring voor u. En voor u is het belangrijk dat ze veilig zijn. Onze veiligheids- en kinderverzorgingsproducten voor thuis, onze wandelwagens en babydragers, en onze autostoeltjes helpen om baby's en kinderen veilig te houden, wat ze ook willen ontdekken. Eerste prioriteit: dat uw kinderen veilig zijn. Welke gekke dingen ze ontdekken, is aan u!

VEILIGHEIDSHEKJES EN -BARRIRES

Een breed assortiment van babyhekjes, met onder andere op druk gemonteerde hekjes, hekjes voor bevestiging aan de muur en draagbare barrières.

VERLENGSTUKKEN VOOR TRAPHEKJES

Met onze verlengstukken voor babyhekjes kunt u uw babyhekjes gemakkelijk en veilig in bredere ruimtes installeren.

VEILIGHEIDSARTIKELEN

Maak uw huis veilig van keuken tot zitkamer tot badkamer met onze kinderveiligheidsaccessoires.

BEDRAILS

Kinderveiligheidshekjes voor alle soorten bedden. Kies uit stalen frames met netbinnenwerk of houten frames.

BUGGY

Lichtgewicht, compacte paraplu-wandelwagens. Deze zijn niet geschikt voor baby-autostoeltjes.

KINDERWAGENS

Uw baby zal het heerlijk vinden om met u op stap te gaan: staren naar honden of kijken naar kleurige bloemen, alles lijkt zijn fantasie te stimuleren!

AUTOSTOELTJES

Het is belangrijk dat je kind veilig in de auto zit, omdat reizen met je kind deel uitmaakt van het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat je je autostoeltje zo kiest dat het vanaf dag 1.