Over ons

Ikwordmama.nl
Ikwordmama.nl is een webwinkel voor alle baby- en zwangerschapsproductenonlineproducten. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de producten van de aantrekkelijkste baby- en zwangerschapsmerken, hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten.

Productaanbod
Ikwordmama.nl is uniek in zijn soort omdat wij de aantrekkelijkste baby- en zwangerschapsmerken aanbieden met een constant geactualiseerd aanbod. Zodra nieuwe producten beschikbaar zijn van merken zijn wij de eerste die het aanbieden. Als u voor onze merken kiest, bent u verzekerd van producten van superieure kwaliteit, ontworpen met de behoeften van u en uw baby in gedachten. De producten van onder meer AVENT, Medela, Difrax, Maxi Cosi, Quinny, en nog vele anderen dragen, dankzij uitgebreid onderzoek en klinische testen, bij aan het welzijn van uw baby en bieden u flexibiliteit bij de zorg voor een opgroeiende baby.

Deze producten van superieure kwaliteit helpen u bij de keuzes die u maakt, of u nu borstvoeding of flesvoeding geeft of die twee combineert. Naarmate uw baby groter wordt, kunnen de producten dankzij hun uitwisselbare ontwerp worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw kindje.

Vragen
Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons.


Bedrijfsgegevens:
ikwordmama.nl
Goudlaan 35
2544 EG Den Haag

Mail: info@ikwordmama.nl
Tel: 088-7110110
KvK-nummer: 65973895

BTW-nummer: NL.2426.57.965.B01