Garantie

Ons assortiment is opgebouwd uit honderden bekende én minder bekende merken. Maar één ding hebben ze gemeen: het belangrijkste selectiecriterium is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ondanks de strenge selectie op kwaliteit is het onvermijdelijk dat er defecten of klachten ontstaan. Daar zijn we ons zeker van bewust. Vandaar dat wij u dan ook (tenzij anders vermeld) volledige garantie bieden op uw aankoop. De meeste merken werken met een fabrieksgarantie van 2 jaar, maar ook daarbuiten zal ons team van servicespecialisten alles op alles voor u zetten om de ontstane defecten volledig naar tevredenheid op te lossen. Vanzelfsprekend wel binnen alle redelijkheid van de verwachte levensduur van een product.

Garantie
Wij van Ikwordmama.nl staan achter de producten die wij verkopen. Ons assortiment kent vele merken. Al deze merken hebben één ding gemeen en dat is dat ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Desondanks kan het voorkomen dat er defecten of klachten ontstaan. Hier zijn we ons bewust van. Daarom bieden we je, tenzij anders vermeld, volledige garantie op je aankoop. Er wordt vaak gewerkt met een fabrieksgarantie van 1 jaar, maar wij van Ikwordmama.nl zullen alles op alles zetten om de defecten naar tevredenheid op te lossen binnen de verwachte levensduur van het product.

Wij geven op alle artikelen garantie. Meestal is dit de fabrieksgarantie die vanuit de fabrikant vast staat. Dit vermelden wij bij de meeste producten dan ook bij de specificaties. Wij proberen de alles zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen bij de omschrijving.

Garantie product retourneren.
Nadat wij jouw pakket hebben ontvangen, controleren wij de staat van het product. We controleren ook of hij binnen de garantie valt. Valt hij binnen je garantie dan heb je het nieuwe product uiterlijk binnen 14 werkdagen in huis, mits het op voorraad is. Mocht het niet onder de garantie vallen, wordt je op de hoogte gesteld.

Garantievoorwaarden
- Ikwordmama.nl stelt zich aansprakelijk tegenover de klant voor schade aan de producten, optredende tijdens het verpakken en vervoeren van de producten.
- De garantie geldt alleen, als de klant aan alle verplichtingen van Ikwordmama.nl heeft voldaan.

Wat te doen bij klachten?
Mocht er een klacht zijn, laat dit dan weten via: info@ikwordmama.nl, onder vermelding van je ordernummer. In de mail omschrijf je de klacht en voeg je eventueel foto’s toe. Doorgaans bieden wij zo snel mogelijk een passende oplossing. Ikwordmama.nl - Alles voor een blije moeder!