Maak kennis met Baby Tula

Van 1 moeder tot duizenden gezinnen, Baby Tula heeft altijd in het teken gestaan van het verlangen naar meer dan alleen een hulpmiddel. Tula heeft zich ten doel gesteld het emotionele, sociale en fysieke welzijn van ouders en baby's te ondersteunen. Dat betekent dat Tula meer maakt dan alleen de onderdelen van een draagzak. Elk detail van de draagzakken is erop gericht om je niet alleen je handen vrij te geven, maar je ook de kans te geven om te groeien en plezier te ervaren.

Sinds 2009 is Baby Tula uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat zich inzet om gezinnen van allerlei pluimage met elkaar in contact te brengen en te ondersteunen tijdens hun individuele ouderschapstrajecten.

Het verhaal van Tula

Het verhaal van Tula begint met twee mensen van verschillende werelden. Ik ben geboren en getogen in Polen. Mijn man Mike (destijds Chi) is geboren in Vietnam.

Twintig jaar later zouden we ons nieuwe leven samen beginnen.

We ontmoetten elkaar op de universiteit in de Verenigde Staten. Met onze tegenstrijdige persoonlijkheden hadden we aanvankelijk weinig gemeen. De wet van tegengestelden leek ons te verbinden. Ik was extravert en had mijn zinnen gezet op wat ik wilde doen na mijn afstuderen. Mijn man was meer gereserveerd en hield van reizen. Ook al hadden we veel verschillen, we waren allebei spontaan, werkten hard, hadden plezier en reisden. Heel veel.

We bezochten Polen om mijn familie te zien en maakten een paar keer van de gelegenheid gebruik om door Europa te backpacken. Een paar keer hadden we het geluk om met Mike's ouders mee te gaan om zijn familie in Vietnam te bezoeken. We zagen geweldige plaatsen en ontmoetten ongelooflijke mensen en deze geweldige herinneringen zullen altijd een deel van ons blijven. We waren gebeten door het onverzadigbare reisvirus. We wilden meer.

We reisden door Bolivia, Uruguay en Argentinië en na twee avontuurlijke maanden waren we klaar om naar Brazilië te vliegen voor onze laatste stop. Toen, terwijl we in een café in Buenos Aires zaten met een enorme trek in comfort food, realiseerden we ons dat ons gezin van twee zou groeien. :)

Toen onze dochter werd geboren, droegen we haar in een draagdoek. We hebben ervaren hoe handig het is om haar te dragen en hoeveel voordelen het heeft voor zowel ouder als baby. Een paar jaar later werd onze zoon geboren en ontdekten we het gemak van ergonomische dragers. We hebben veel verschillende draagzakken geprobeerd en nooit een gevonden die ons volledig tevreden stelde, dus hebben we onze Ba Noi (Vietnamees voor Oma) ons er een laten naaien volgens onze specificaties. Het was bijna perfect.

In het begin maakten we dragers voor vrienden en familie. Maar als we op reis gingen, vroegen vreemden naar onze dragers. En dat was precies wat ik nodig had om eindelijk mijn energie en passie te richten. Sindsdien heb ik er elk moment van genoten! We zijn nu een gezin van vijf in San Diego... nog steeds dragers aan het maken, nog steeds houden we onze kinderen dichtbij ons en maken we vele herinneringen!

Vandaag de dag is het onze missie geworden om het dragen van baby's wereldwijd te promoten door middel van onze kwaliteitsproducten, educatie en gemeenschapswerk om zo een perfectere eenheid te vormen tussen verzorger en kind.

Wij wensen u het allerbeste op uw ouderschap en hopen dat u ook veel babywearing herinneringen zult maken! :)

Explore

Als het gaat om draagzakken die ultieme veelzijdigheid, zacht comfort en een unieke look bieden, voldoet onze Explore-baby draagzak aan alle eisen. Aanbevolen voor baby's van 7-45 pond, en met zes draagposities, zul je merken dat dit de optie is die je baby zal dragen tijdens je babywearing reis.

Free-to-Grow Draagzak

Kies uit onze collectie van stijlvolle prints.

Je pasgeborene blijft niet eeuwig klein. . Gelukkig is de Free-to-Grow Newborn Draagzak uniek ontworpen om je baby te passen terwijl hij groeit.

Lite

Essentiële functies

Bij de Tula Lite Carrier draait alles om efficiëntie; alleen de essentiële functies die nodig zijn voor een comfortabele, ergonomische drager op de momenten dat je hem het meest nodig hebt. Het is alles wat je nodig hebt om onderweg te dragen.

Toddler

Je peuter zit boordevol energie - dat wil zeggen totdat je nog 5 minuten hebt om naar huis te lopen of je probeert van de luchthavenbeveiliging naar je gate te komen. Het is op deze momenten dat je een peuterdrager nodig hebt.