Je kraampakket bestellen: topmerken Natalis

Sorry,
niets gevonden voor uw zoekterm
Ter compensatie van het ongemak schenken wij u 10% korting* op uw volgende bestelling
Promocode
EMPTY-s10
Promotiecode gekopieerd
De korting tot 31-12-2022. De korting is geldig voor alle producten, behalve de merken Bopita, Recaro, Doona, Nomi, Theraline, Träumeland en Babyzen. Niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen. De korting kan niet gebruikt worden i.c.m. andere acties en kortingscodes van de webshop. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt. Een kortingscode kan niet gebruikt worden i.c.m. andere kortingscodes, als de voorwaarden van de kortingscode dit niet expliciet vermelden.

Het kraampakket: alles voor je bevalling in huis

Een kraampakket kun je het beste vanaf maand 7 van je zwangerschap in huis hebben. Wordt je kraampakket niet vergoed door je zorgverzekering, dan kun je eenvoudig bij Ikwordmama.nl. jouw beste kraampakket bestellen. Goed en goedkoop? Kraampakket basis. Ook hebben we de uitgebreide of luxe kraampakketten van Natalis  voor je. 

Kraampakket kopen voor ziekenhuisbevalling of thuisbevalling

Ook bij een ziekenhuisbevalling is een kraampakket nodig. De meeste artikelen zul je namelijk gebruiken in de dagen voor je bevalling en in je kraamtijd. Met de matrasbeschermer bescherm je je matras bijvoorbeeld tegen eventueel vruchtwater, mochten je je vliezen breken. De set onderleggers komt weer van pas bij de dagelijkse controles van je kraamverzorgster.

De inhoud van een kraampakket

Bij Ikwordmama.nl vind je kraampakketten van de bekende merken Natalis, samengesteld op advies van verloskundigen. Zo weet je zeker dat je al het benodigde in huis hebt. Een goed kraampakket bevat minimaal de volgende artikelen: matrasbeschermer, kraammatras, onderleggers, inlegverband, kraamverband en maandverband, steriele navelklem, flesje alcohol, wondcompressen en verbandwatten.
Veel van deze artikelen kun je bij ons ook los nabestellen. 

Ga je borstvoeding geven? Bestel dan bij je kraampakket basis ook meteen borst- of zoogcompressen. 

Zo wordt je kraampakket een blije doos!

Met de basisartikelen kun je natuurlijk prima vooruit, maar het kraampakket uitgebreid heeft een nét iets royalere inhoud. Zoals een digitale koortsthermometer en een stoffen speelgoedbox.
Wil je echt uitpakken dan is er het Natalis kraampakket luxe. Je huis maak je nu al kindveilig met het veiligheidssetdoosje. En met de set zachte verzorgingsproducten voor je kindje droom je vast vooruit. Kijk ook eens bij onze andere verzorgingsproducten voor je kleintje.

Heb je nog vragen over onze kraampakketten of over andere artikelen van Ikwordmama.nl? Stel ze via onze Chat!