Over ZAZU

ZAZU is een Nederlands merk dat producten ontwikkelt die kinderen en ouders helpen een rustigere nacht te hebben. In 2013 bundelden Nynke Bakker en Sven van der Veen, beiden ouders van 3 kinderen, hun krachten en openden hun eigen bedrijf om kinderproducten te ontwikkelen. "Kinderen krijgen is iets heel speciaals. Het is prachtig om te zien hoe de kleintjes zich ontwikkelen van schattige, aaibare baby's tot mini-persoonlijkheden die grapjes maken, eindeloos veel energie hebben en een eigen karakter hebben! Maar juist deze dingen kunnen het ouderschap ook een hele uitdaging maken. Laten we niet vergeten, hoe schattig en leuk ze ook zijn, het voelt heel anders om bijvoorbeeld 5 uur 's ochtends!" ZAZU werkt momenteel vanuit twee kantoren: Eén in Nederland, waar alle producten worden ontworpen, en een kantoor in Hong Kong, dicht bij de productie. ZAZU wordt momenteel in meer dan 45 landen verkocht.

Sleeptrainers

Pam de pinguïn

SLEEPTRAINER met nachtlampje en draadloze luidspreker

Met zijn eigentijdse stijl en zorgvuldige aandacht voor de kleinste details, is deze voetenzak favoriet geworden onder veel stijlvolle ouders over de hele wereld. Dikke voering, geïsoleerde panelen en functies voor het reguleren van de temperatuur maken hem de ideale slaapzak voor baby's tijdens een koude winterdag.

Elodie ontwikkelt en verbetert deze wandelwagenzakken al meer dan tien jaar. Het resultaat is een bekroond, duurzaam, hoogwaardig product met voldoende slimme functies zoals een afneembaar bovenstuk, geperforeerde openingen voor het veiligheidsgordel, en een zakklep waardoor de wagen niet wegglijdt.

Sam het schaap

SLEEPRAINER met nachtlampje

Wordt uw kind 's morgens heel vroeg wakker? Sleeptrainer SAM laat uw kind zien wanneer het tijd is om in bed te blijven en wanneer het OK is om op te staan. SAM sluit zijn ogen als het bedtijd is en opent ze 's morgens als het OK is om op te staan. Het nachtlampje verandert van kleur, net als een verkeerslicht, om aan te geven dat het nacht is, vroeg in de ochtend en OK om op te staan.

Bobby de beer

SLEEPTRAINER met wekker

Een compacte slaaptrainer en wekker die kinderen met zijn ogen laat zien wanneer ze in bed moeten blijven en wanneer het OK is om op te staan.

NACHTLAMPJES

Fay, Rex en Otis

WANDLAMPJE met automatische uitschakeling

Een uniek wandlampje voor de kamer van uw kind. Meerkleurig licht met regelbare helderheid. Te bedienen met handgebaren. Geen stopcontact in de buurt nodig, dit licht werkt op 2 grote oplaadbare batterijen. En last but not least, het wordt geleverd met 3 super schattige magnetische vriendjes. Klik gewoon je favoriet op de ring.

Fin het schaap

LEESLAMPJE met automatische uitschakeling

Een leeslampje en nachtlampje in één: helder licht om te lezen en zacht oranje licht om te slapen. Fin schakelt automatisch uit na 1 uur.

Gina de giraffe

NACHTLAMPJE met automatische uitschakeling

Een zaklamp en multikleuren nachtlampje in één. Beide lampen gaan automatisch uit: zaklamp na 10 minuten en nachtlampje na 30 minuten. Werkt op een oplaadbare batterij.

Lex, Zack en Elli

TUIMELLAMP met automatische uitschakeling

Bedtijd is leuk met deze tuimellampjes. Geef ze een duwtje en ze schakelen het licht AAN/UIT en komen weer rechtop te staan. Kies je favoriete kleur nachtlampje: wit, oranje, rood, roze, blauw, turquoise groen of meerkleurig. Na 30 minuten gaat het lampje automatisch uit. Werkt op een oplaadbare batterij.

Lou de uil

NACHTLAMPJE met huilsensor

Is uw kind bang in het donker? Onze LOU kan helpen om het donker weg te jagen. Met zijn twee lichten, regelbare helderheid kan hij naar wens worden ingesteld. Activeer de timers om één of beide lampjes automatisch uit te schakelen. De huilsensor zorgt ervoor dat het licht weer aangaat als je kind 's nachts wakker wordt. Geactiveerd door geluid.

Max, Bo en Katie

NACHLAMPJE met rustgevende melodieën

Is uw kind bang in het donker? Deze kleine vriendjes hebben een zacht gloeiend nachtlampje in hun buik en spelen ook rustgevende melodietjes. Knijp gewoon in de buik om het aan te zetten en het gaat automatisch uit na 20 minuten. Pluche is wasbaar (module vooraf verwijderen).

PROJECTORS

Cody en Otto

PROJECTOR met bewegende projectie en melodieën

Verander de kamer van uw kleintje in een magische onderwaterwereld, met bewegende golven en vissen die door de kamer zwemmen, terwijl er rustgevende oceaangeluiden klinken.

Kiki, Harry en Ruby

PROJECTOR met rustgevende melodietjes

Projecteer sterren en maan op het plafond in verschillende kleuren, terwijl er rustgevende melodietjes klinken: hartslag, natuurgeluid of loungemuziek. Het geluid en/of licht gaat automatisch weer aan bij het huilen.

Wally de walvis

PROJECTOR

Projecteer waterdruppels op het plafond in verschillende kleuren, terwijl er rustgevende melodietjes klinken: hartslag, oceaangeluid of loungemuziek. Kan met een klittenband aan het wiegje worden bevestigd.

GELUIDMACHINES

Bruno en Phoebe

GELUIDMACHINES met nachtlampje en stemopname

Sweet Phoebe bootst de baarmoeder van een moeder na door kalmerende geluiden af te spelen, zoals een sussend geluid, hartslag en witte ruis. Met zijn geruststellende oranje nachtlampje vormt het een aangename omgeving voor uw kleintje. Extra functie: stemopname, om je eigen liedje of verhaaltje op te nemen. Schakelt automatisch uit na 20 minuten en de huilsensor kan Phoebe weer aanzetten als uw baby begint te huilen.

Coco en Bibi

GELUIDMACHINES met hartslaggeluid

Sweet Phoebe bootst de baarmoeder van een moeder na door kalmerende geluiden af te spelen, zoals een sussend geluid, hartslag en witte ruis. Met zijn geruststellende oranje nachtlampje vormt het een aangename omgeving voor uw kleintje. Extra functie: stemopname, om je eigen liedje of verhaaltje op te nemen. Schakelt automatisch uit na 20 minuten en de huilsensor kan Phoebe weer aanzetten als uw baby begint te huilen.

Zoë de pinguïn

GELUIDMACHINE

Pinguïn Zoë heeft 5 voorgeprogrammeerde melodietjes, om kinderen een veilig en rustig gevoel te geven: hartslag, witte ruis, natuurgeluid, lounge en slaapliedjes. Een ingebouwd nachtlampje geeft een zachte gloed in het donker. Daarnaast is er een draadloze speaker, waarmee ouders zelf muziek of verhaaltjes voor kinderen kunnen afspelen. Zoe schakelt na 20 minuten automatisch uit en de huilsensor activeert Zoe opnieuw als uw kind begint te huilen, zodat hij of zij weer rustig in slaap kan vallen.

KNUFFELS

Danny de hond

KNUFFEL

Houd je kleintje bezig door te zingen of kiekeboe te spelen met Danny de hond. Uw kleintje zal het geweldig vinden en zal proberen mee te spelen door de bewegingen na te doen.

Dexy, Lizzy en Donny

SPEENKNUFFEL

Geen verloren fopspenen meer. Deze schattige diertjes zijn gemakkelijk aan bijna elke fopspeen te bevestigen. Ze zijn superzacht en knuffelig en zullen je kleintje troosten waar je ook gaat! De pluche dieren kunnen met de hand gewassen worden