Welkom in de wereld van Joolz

-3%
44000

Joolz Geo² Onderste Muskietennet

Geschikt voor
Joolz Geo²
29 € 28 €
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Joolz – kinderwagen met bekroond Dutch Design

Het Nederlandse merk Joolz levert al 10 jaar stijlvolle kinderwagens die met je meedenken. Veel ergonomische handigheidjes dus. De Joolz kinderwagenbehoort dan ook tot onze topmerken. Kies tussen de urban Joolz Day of de reislustige Joolz Geo. Kom je er niet uit? Stel je vraag via onze Chat!

 

Ergonomie en stijl

Joolz kenmerkt zich door een strak en tijdloos ontwerp met veel ergonomische handigheidjes. Zo hebben de veiligheidsgordels magneten waardoor ze open blijven staan. Ook is de duwbeugel van de kinderwagen aangepast aan de Nederlandse lengte, dus loop je comfortabel rechtop. Verstelbare onderdelen kun je met 1 hand verstellen. Handig, want als ouder heb je nooit handen genoeg vrij. De kinderwagen én de reiswieg zijn snel en makkelijk in te vouwen.

 

Joolz Day kinderwagen: snel in de stad

Dat je met Joolz goed voor de dag komtbewijst de Joolz Day serie. Deze complete reiswagenset met vierwielvering is ontworpen voor een hele dag buiten. Stoep op stoep af is geen probleem. Prima voor een wandeling in het park en boodschappen doen met de XL boodschappenmand of met je kindje aanschuiven op een terrasje. Het zitje is namelijk op tafelhoogte gemaakt. Door de breedte van slechts 59 cm is de kinderwagen goed wendbaar in smalle winkelpaden. Bestel meteen je bijpassende Joolz verzorgingstas en Joolz voetenzak.

 

Joolz Geo kinderwagen: klaar voor alle avonturen

De Joolz Geo serie is erg veelzijdig. Zo kun je de kinderwagen uitbreiden tot een twin-kinderwagen voor een tweeling of tot een duo-kinderwagen voor een tweede kindje. De grote boodschappenmand is uitneembaar en de all terrain wielen zijn ook geschikt voor strand en bos. Het zitje voor de wandelwagen kan zowel vooruit als achteruit op het frame gezet worden.

 

Joolz autostoeltje: extra veiligheid

Het Joolz autostoeltje is ontworpen in samenwerking met het bekroonde Scandinavische autostoeltjesmerk Be Safe. Het autostoeltje klikt eenvoudig op de Joolz kinderwagen en kan met een 3-puntsgordel of een isofixbase in de auto worden bevestigd. Verkrijgbaar in meerdere Joolz kleuren met leerlook-accenten. Ook in de kleur van papa’s autobekleding!

 

Koophulp: onder de kinderwagens is de Joolz zeer stevig en robuust, maar daardoor wel wat zwaarder en minder geschikt voor auto’s met een kleine kofferbak. Door het extreem verzorgde design ligt de Joolz in een wat hogere prijsklasse, maar IkWordMama biedt je altijd een scherpe prijs.

Bekijk snel al onze Joolz aanbiedingen. Vragen? Stel ze via onze Chat! Een ander merk kinderwagen nodig? Alle merken onder 1 dak!